Της κρατά την φουσκωμένη κοιλίτσα - Η Σοφία Λεοντίτση πλέει σε πελάγη ευτυχίας αγκαλιά με το σύντροφό της στην Ιταλία

Το τρυφερό στιγμιότυπο στο Instagram

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Της κρατά την φουσκωμένη κοιλίτσα - Η Σοφία Λεοντίτση πλέει σε πελάγη ευτυχίας αγκαλιά με το σύντροφό της στην Ιταλία

Την Σοφία Λεοντίτση τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο My style rocks και στη συνέχεια απασχόλησε με την παρουσία, που είχε στα social media. Το μοντέλο αποκάλυπτε στοιχεία της καθημερινότητάς της είτε αυτά ήταν χαρούμενα είτε αφορούσαν σε πιο σκοτεινά σημεία της ζωής της.

Σήμερα, πλέον, μετά τον χωρισμό από τον πρώην άντρα της έχει βρει την ευτυχία στο πλευρό του Τόλη Χριστοφοράκη και περιμένει το δεύτερο παιδί της, του οποίου και το φύλλο αποκάλυψε πρόσφατα. Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, με τον σύντροφό της διαρκώς στο πλευρό της.

Το ζευγάρι, πρόσφατα ταξίδεψε στην Ιταλία, με την Σοφία Λεονίτση να δημοσιεύει σχετικές φωτογραφίες στα social media. Μάλιστα, στο πιο πρόσφατο από χθες Πέμπτη 1487 ο σύντροφός της της κρατά την φουσκωμένη κοιλίτσα, με φόντο την πανεμορφη πλατεία Prato della Valle στην Πάντοβα της Ιταλίας, κοντά στη Βενετία.

Η ανάρτηση της Σοφίας Λεοντίτση με τον σύντροφό της στην Ιταλία

«Ο πιο όμορφος χρόνος της ζωής μου σήμερα γίνεται ενός .. Χαρούμενη επέτειος για εμάς και εύχομαι σε όλους τους ανθρώπους να αγαπιούνται αληθινά όπως αγάπησε εμένα ο Χριστοφοράκης και κάθε μέρα με κοιτάει σαν να με γνώρισε εχθές …» έγραψε η Σοφία Λεοντίτση με αφορμή την επέτειό τους.

Η Σοφία Λεοντίτση με το σύντροφό της στην Ιταλία

«Το έχω μετανιώσει που...»

Το πρωί του Σαββάτου 11/6 η εκπομπή «Open Weekend» φιλοξένησε την Σοφία Λεοντίτση, η οποία μίλησε έξω από τα δόντια, όπως άλλωστε συνηθίζει, για την συμμετοχή της στο X-Factor αλλά και την Ιωάννα Τούνη (Δείτε εδώ την συμμετοχή της στο ριάλιτι τραγουδιού).

«Είμαι πιο συνειδητοποιημένη από την πρώτη εγκυμοσύνη. Νιώθω πιο γυναίκα, πιο έτοιμη μητέρα και είναι πιο διαφορετικά όλα. Υπάρχει ηρεμία, χαρά, προσμένουμε το γεγονός σε τρεις μήνες. Είναι πάλι αγοράκι. Θα δούμε ίσως στο τρίτο παιδί να είναι κοριτσάκι», είπε για την εγκυμοσύνη της.

«Κάποια στιγμή ξέφυγα, το έχω μετανιώσει γιατί υπάρχει ένα παιδί στη μέση και είμαι άνθρωπος που γενικότερα δεν μπορώ να κρατήσω κακία… ο μπαμπάς του θα είναι ένας άνθρωπος πάντα που θα τον θυμάμαι με αγάπη, όταν φεύγουν οι εντάσεις», σχολίασε η Σοφία Λεοντίτση.

Για την κόντρα της με την Ιωάννα Τούνη αλλά και την πρόσφατη απώλεια της μητέρας της, η Σοφία Λεοντίτση ανέφερε: «Πέρασε από το μυαλό μου να στείλω ένα μήνυμα, αλλά δεν το έκανα.

Από την στιγμή που δεν υπάρχει σχέση με έναν άνθρωπο και υπάρχει ένα αρνητικό παρελθόν – είμαι κι ένας άνθρωπος που εγώ μπορεί να ξεχάσω σε ένα λεπτό τα πάντα- φτάνει να δω και απ’ την άλλη πλευρά την διάθεση ότι αναγνωρίζει κάποια από τα λάθη», είπε η Σοφία Λεοντίτση.