Κέισι Μίζιου: Η πρώην φιναλίστ του GNTM απολαμβάνει καλοκαιρινές διακοπές με το σύντροφό της Δημήτρη

Ξανά μαζί και αχώριστοι!

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Κέισι Μίζιου: Η πρώην φιναλίστ του GNTM απολαμβάνει καλοκαιρινές διακοπές με το σύντροφό της Δημήτρη

Την Κέισι Μίζιου την γνωρίσαμε μέσα από το GNTM 3, όπου κατάφερε να φτάσει μέχρι την τελική τριάδα μαζί με τις Κάτια Ταραμπάνκο και Άννα Μαρία Ηλιάδου που πήραν τελικά τον τίτλο. Το εντυπωσιακό μοντέλο με καταγωγή από την Καβάλα, είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό ότι έχει επανασυνδεθεί με το σύντροφό της Δημήτρη Τρίτο και από τότε φαίνονται αχώριστοι. Μοιράζονται πολλές κοινές τους στιγμές και αυτές τις μέρες φαίνεται να είναι για διακοπές στη Θάσο, όπου διαμένει η οικογένειά της.

Το ζευγάρι είχε πάρει την απόφαση να χωρίσει μετά από δύο χρόνια σχέσης και μάλιστα τον Δημήτρη τον είδαμε και σε ένα από τα τελευταία επεισόδια του GNTM, όπου τα μοντέλα κλήθηκαν να φωτογραφηθούν μαζί με τους συντρόφους τους. Είχαν διαγράψει τότε τις κοινές τους φωτογραφίες, ωστόσο τον τελευταίο 1 χρόνο που είναι ξανά μαζί δεν αποχωρίζονται ο ένας τον άλλο.

Η φωτογραφία Μίζιου - Τρίτου από τις διακοπές τους στη Θάσο

Η φωτογραφία της Κέισι και του Δημήτρη από τις διακοπές τους

Ποια είναι η Κέισι Μίζιου που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM

Η φιναλίστ του GNTM, Κέισι Μίζιου είχε δώσει τηλεοπτική συνέντευξη «Στη Φωλιά των Κου Κου» και αποκάλυψε για την καταγωγή της, αλλά και πως μπήκε στη ζωή της το modeling.

«Μένω 7 χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Μεγάλωσα στην Καβάλα ουσιαστικά. Γεννήθηκα στην Αλβανία, αλλά από 2 χρονών πήγαμε στην Καβάλα και στη Θεσσαλονίκη πήγα ως φοιτήτρια. Έχω δύο αδέλφια, έναν αδελφό 20 και έναν 3,5», ανέφερε η Κέισι Μίζιου.

Το modeling μπήκε στη ζωή της τυχαία, όταν εκεί που έπινε το ποτό της, την προσέγγισαν για να κάνει μια φωτογράφηση:

«Δε μου είχαν πει πολλοί να γίνω μοντέλο, γιατί ήμουν αγοροκόριτσο. Μέχρι τη στιγμή που είχα βγει για ένα ποτό στη Θεσσαλονίκη και τότε με πλησίασαν και μου είπαν να κάνω μία φωτογράφιση και είπα γιατί όχι».

«Δεν περνούσε καν από το μυαλό μου να μπω στο GNTM μέχρι που δήλωσε συμμετοχή η κολλητή μου η Πόπη. Ήμουν η τελευταία κοπέλα που πέρασε από το casting στη Θεσσαλονίκη», ανέφερε η φιναλίστ του GNTM.