Viral o Χρήστος Μάστορας στο Tik-tok - Θεατής του πέταξε πάνω στη σκηνή ένα...

Έδειξε γρήγορα αντανακλαστικά πάντως...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Viral o Χρήστος Μάστορας στο Tik-tok - Θεατής του πέταξε πάνω στη σκηνή ένα...

Κάποιου είδους μόδα φαίνεται να έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες στο Tik tok αφού μετά τον νεαρό που πέταξε παγάκια στη συναυλία του Thug slime, τώρα είχαμε νέο κρούσμα σε Live του Χρήστου Μάστορα, με θεατή να του πετάει ένα αντικείμενο πάνω στη σκηνή και εκείνον να δείχνει ταχύτατα αντανακλαστικά και να το αρπάζει στον αέρα. Το βίντεο βέβαια δεν άργησε ένα γίνει viral στην πλατφόρμα.

Ο Μάστορας βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε περιοδεία μετά την ολοκλήρωση του X Factor, όπου τον είδαμε φέτος ως κριτή. Μάλιστα η νικήτρια του παιχνιδιού ήταν στην ομάδα του και εκείνος μετά τον τελικό αισθάνθηκε την ανάγκη να κάνει ένα Post στο instagram για να την ευχαριστήσει για τη συνεργασία τους, αλλά και την παραγωγή για την ευκαιρία που του έδωσε.

Τι πέταξαν στο Μάστορα επί σκηνής στη συναυλία του;

Την ώρα που οι «Μέλισσες» έδιναν συναυλία στο γήπεδο της Παναχαϊκής, ένας άνδρας από το κοινό πέταξε ένα σακουλάκι με ένα κρουασάν στον τραγουδιστή.

Ο Χρήστος Μάστορας απέδειξε ότι τα αντανακλαστικά του λειτουργούν άψογα, καθώς το έπιασε στον αέρα και αμέσως, χάρισε ένα μεγάλο χαμόγελο στο κοινό.

Τους τραγουδούσε σε στύλο φωτισμού και το κοινό παραληρούσε

Στην ίδια συναυλία τα περιστατικά ήταν πολλά! Ο Μάστορας ξεκίνησε με την μπάντα του, τις live εμφανίσεις του καλοκαιριού, και μία από αυτές ήταν στην όμορφη Πάτρα, προκειμένου να τραγουδήσουν και να ξεσηκώσουν το κοινό όπως μόνο αυτοί ξέρουν, το βράδυ της Τετάρτης 13/7!

Στο γήπεδο της Παναχαϊκής λοιπόν τραγούδησαν χθες βράδυ, και το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ξεσηκωτικό, καθώς όπως φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media, o Χρήστος Μάστορας ενώ ερμήνευε τα τραγούδια του επί σκηνής, ξαφνικά άρχισε να σκαρφαλώνει σε στύλο φωτισμού, χαρίζοντας μία μοναδική ερμηνεία στο κοινό που τον αποθέωσε.