Θα συνεργαστεί του χρόνου η Μαρία Ηλιάκη με Μουτσινά και Καινούργιου; Η ατάκα όλο νόημα

Τι απάντησε στο instagram η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θα συνεργαστεί του χρόνου η Μαρία Ηλιάκη με Μουτσινά και Καινούργιου; Η ατάκα όλο νόημα

Στην Ελβετία ταξίδεψε η Μαρία Ηλιάκη με την κορούλα της μετά το οριστικό τέλος της εκπομπής «Τι λες τώρα!» προκειμένου να βρεθούν στο πλευρό του Στέλιου Μανουσάκη, ο οποίος ζει και εργάζεται εκεί ως γυναικολόγος.

Η παρουσιάστρια λοιπόν που διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο instagram πραγματοποίησε ένα Q&A προκειμένου να απαντήσει στις ερωτήσεις και τις απορίες των διαδικτυακών της φίλων.

Η απάντηση της Μαρίας Ηλιάκη για το τηλεοπτικό της μέλλον

Μια από αυτές λοιπόν αφορούσε το τηλεοπτικό της μέλλον -που απάντησε πως δεν έχει ιδέα- αλλά και για το αν θα δούμε συνεργασία με τον Νίκο Μουτσινά και την Κατερίνα Καινούργιου, όπου σχολίασε «ποιος ξέρει», προσθέτοντας μια φάτσα με γέλια.

Η απάντηση της Ηλιάκη για το τηλεοπτικό της μέλλον 

Η απάντηση της Μαρίας Ηλιάκη για το τηλεοπτικό της μέλλον 

«Μην περιμένει τηλεφώνημά μου η Μαρία Ηλιάκη, δεν θα την πάρω» - Καταπέλτης ο Νίκος Μουτσινάς

Το μεσημέρι της Παρασκευής 6/5 ο Νίκος Μουτσινάς υποδέχτηκε στο «Καλό Μεσημέρακι» την παλιά του συνεργάτιδα, Κατερίνα Καραβάτου, η οποία μπούκαρε στο πλατό και του έκανε έκπληξη. Όπως ήταν ανανμενόμενο μετά το πρώτο σοκ η συζήτηση πήγε στην Μαρία Ηλιάκη. (Δείτε εδώ τις δηλώσεις του Μουτσινά για την Ηλιάκη)

Είναι γνωστό ότι μετά το έκτακτο τέλος του «Ξαναδέστε τους» η ομάδα κάπως έσπασε και οι σχέσεις μεταξύ του Νίκου και της Μαρίας τεντώθηκαν. Η παρουσιάστρια μάλιστα έχει παραδεχθεί ότι «κρατά μούτρα» από τον Νίκο που δεν την πήρε να της ευχηθεί για την γέννηση της κόρης της.

Σήμερα όμως ήρθε μια άλλη γερά σπόντα από πλευράς του παρουσιαστή.

Όταν η Κατερίνα Καραβάτου έκανε πλάκα, πως ο Νίκος έχει γεράσει στα χρόνια που μεσολάβησαν από τη συνεργασία τους, εκείνος απάντησε: «Αυτά είναι λόγια της Ηλιάκη. Γνωρίζω τον οχετό που έχεις δίπλα σου στην εκπομπή! Σα δεν ντρέπεται αυτή η κοπέλα! Πες της δεν θα την πάρω τηλέφωνο, μην περιμένει άδικα την κλήση μου».

Ωστόσο φαίνεται πως ο τόνος του ήταν αρκετά χιουμοριστικός.