Ποζάρει στα 56 του φορώντας μόνο το παρεό του - Η φωτογραφία του Κώστα Κόκλα από τις διακοπές του στην Τζια

Με θέα την θάλασσα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ποζάρει στα 56 του φορώντας μόνο το παρεό του - Η φωτογραφία του Κώστα Κόκλα από τις διακοπές του στην Τζια

Τις καλοκαιρινές του διακοπές έχει ξεκινήσει ο Κώστας Κόκλας, ωστόσο αυτό το διάστημα συμμετέχει στην θεατρική επιθεώρηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου «Τι ζουμε Ρε» στο θέατρο Αλσος, η οποία θα ρίξει αυλαία στις 7 Αυγούστου ενώ από την επόμενη σεζόν αναμένεται να συμμετέχει σε μια νέα σειρά του ΑΝΤ1.

Ο γνωστός ηθοποιός πρόσφατα βρέθηκε στην πανέμορφη Τζια για μερικές μέρες και απόλαυσε τον ήλιο, την θάλασσα και πάνω από όλα τον ελεύθερό του χρόνο.

Μάλιστα, πριν μερικές ώρες δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία που ποζάρει με θέα την θάλασσα, με τον ίδιο να φορά το παρεό του και ένα χαϊμαλί στον λαιμό.

Η φωτογραφία του Κώστα Κόκλα από τις διακοπές του

Η φωτογραφία του Κώστα Κόκλα από τις διακοπές του

Ο Κώστας Κόκλας σε μία σπάνια εξομολόγηση

Το μεσημέρι της Παρασκευής 17/6 μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην «Ελένη» ο αγαπητός ηθοποιός Κώστας Κόκλας και μίλησε για την προσωπική και επαγγελματική του ζωή. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, στον γιο του, ο οποίος έχει μεγαλώσει αρκετά, αλλά και στην δουλειά του και την επιθεώρηση που συμμετέχει.

«Η καραντίνα ήταν μια διδακτική περίοδος για όλους μας. Ο γιος μου μπαίνει στην εφηβεία και είμαι δίπλα του. Ο σεβασμός μαθαίνεται και πιστεύω ότι τα παιδιά μας θα είναι καλύτερα από εμάς».

Μιλώντας για τα δικά του παιδικά χρόνια, σημειώνει: «Η Ζάκυνθος όταν μεγάλωσα εγώ ήταν ένας παράδεισος. Δεν είχαμε ηλεκτρικό ρεύμα και τηλεόραση. Προσπαθώ να το περιγράψω στον γιο μου αλλά δεν ξέρω αν θα το καταλάβει». Στη συνέχεια ο Κώστας Κόκλας αναφέρθηκε στον Λουκά, τον σκύλο του που τόσο αγαπάει.

«Ο Λουκάς αποφάσισε ότι θα με παίρνει από πίσω, όπου κι αν πηγαίνω. Είναι καλός φίλος, με προσέχει. Είχε καθίσει κάτω από το σπίτι μου 6 – 7 μήνες μέχρι να τον βάλω μέσα, με κοίταζε. Τελικά ένα βράδυ του Νοέμβρη γυρνώντας από το θέατρο, έβρεχε και δεν μπόρεσα να αντισταθώ, του είπα να μπει».

Ο γνωστός ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην επιθεώρηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου στο θέατρο Άλσος «Τι ζούμε ρε;». «Το ‘Τι ζούμε, ρε;;;» είναι 100% επιθεώρηση, ένα καθαρά ελληνικό είδος. Η Δήμητρα Παπαδοπούλου, ένα εξαιρετικό ταλέντο της γενιάς της, έχει γράψει νούμερα που θα αγγίξουν πολύ τον κόσμο. Έχει να κάνει και με το τι ζήσαμε μέχρι τώρα, αυτή τη διετία της καραντίνας. Ήταν πολύ δύσκολα χρόνια, περάσαμε καταστάσεις που δεν είχαμε καν διανοηθεί ότι θα τις περάσουμε».