"Έριξε" το Facebook o Μιχάλης Ζαμπίδης - Η άκρως τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία με τις δίδυμες κόρες του

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Μιχάλης Ζαμπίδης καθώς πριν από δυο μήνες σχεδόν έγινε για πρώτη φορά πατέρας αφού η σύντροφός του, Μαρία έφερε στον κόσμο τα δίδυμα παιδάκια τους ολοκληρώνοντας την ευτυχία της οικογένειά τους.

Μάλιστα, ο ίδιος έχει έναν λόγο παραπάνω να το γιορτάσει καθώς είναι τα γενέθλιά του. Έτσι λοιπόν, ο «Iron Mike» βρήκε την αφορμή προκειμένου να δημοσιεύσει μια άκρως τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λ.ογαριασμό στο Facebook.

Μεταξύ άλλων, στην λεζάντα της ανάρτησής τους έγραψε χαρκακτηριστικά: «Τα πρώτα μου γενέθλια ως μπαμπάς… Ευτυχία και ευγνωμοσύνη. Εκτιμώ ιδιαίτερα τις όμορφες και θερμές ευχές σας!!». Να τονίσουμε πως πριν από λίγο καιρό είχε καταφέρει να "πιάσει" στα πράσα του επίδοξους ληστές στο σπίτι του.

Η ανάρτηση του Μιχάλη Ζαμπίδη

«Ήμουν μέσα στον τοκετό...»

Στην εκπομπή Happy Day μίλησε το πρωί της Τρίτης (17/5) ο Μιχάλης Ζαμπίδης, μόλις λίγες ώρες μετά τον ερχομό των δίδυμων κοριτσιών του.

«Τις γνωρίσαμε την Κυριακή. Πολύ ωραία εμπειρία, δεν ξέρω πώς να το επικοινωνήσω. Είναι τρομερό να έχεις δύο μικρά πλασματάκια στα χέρια σου που είναι από εσένα και τη σύντροφό σου. Ήμουν μέσα στον τοκετό, έκοψα τον ομφάλιο και τις δύο φορές.

Ήμουν ήρεμος και μου έκανε εντύπωση. Δεν περίμενα να έχω ένταση, ένταση σε mood αγώνα και είχε και υπέρβαση από τη Μαρία», είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Ζαμπίδης ενώ η γιατρός που έφερε στον κόσμο τα παιδιά αποκάλυψε πως η Μαρία γέννησε φυσιολογικά και η μητέρα ήταν πάρα πολύ δυνατή και ψύχραιμη.

«Είμαστε σε έρευνα για το όνομα. Τώρα ξεκινάμε να έχουμε έμπνευση. Με τρεις γυναίκες στο πλευρό μου αισθάνομαι πολύ όμορφα αλλά έχω κάποιες παραπάνω ευθύνες. Τώρα πια σκέφτομαι δύο φορές παραπάνω για να έχουμε μία όμορφη ζωή και να μην τους λείψει κάτι», ανέφερε κλείνοντας ο πυγμάχος.