''Είχε τύχει να συνεργαστώ μαζί του κι έφυγα από παράσταση '' - Ο Λευτέρης Ελευθερίου αποκαλύπτει για τον Λιγνάδη

''Επειδή πρόκειται για παιδιά, θέλω να στείλω ένα μήνυμα...''

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Είχε τύχει να συνεργαστώ μαζί του κι έφυγα από παράσταση '' - Ο Λευτέρης Ελευθερίου αποκαλύπτει για τον Λιγνάδη

Στο πλατό της εκπομπής Alpha τώρα βρέθηκε σήμερα 15/7 ο γνωστός ηθοποιός Λευτέρης Ελευθερίου και μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη. Αποκάλυψε ένα σκηνικό που είχε γίνει σε μεταξύ τους συνεργασία, ενώ δεν παρέλειψε να αφήσει και αιχμές για τη δικαιοσύνη και την έκβαση της δίκης του σκηνοθέτη.

Ο Λιγνάδης παρά την απόφαση του δικαστηρίου για 12 χρόνια φυλάκισης άσκησε έφεση και μέχρι να εκδικαστεί είναι ελεύθερος υπό περιορισμούς από εχθές 14/7, εφ' όσον πλήρωσε και τις 30.000. Όπως ήταν φυσικό αυτή η εξέλιξη εξόργισε την κοινή γνώμη αλλά και τον καλλιτεχνικό χώρο, ενώ μάλιστα σήμερα υπήρχε συγκέντρωση στο Σύνταγμα για την απόφαση του δικαστηρίου.

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Ελευθερίου για την συνεργασία του με τον Λιγνάδη και την απόφαση του δικαστηρίου

«Είχε τύχει να συνεργαστώ με τον συγκεκριμένο άνθρωπο κι έφυγα από παράσταση τη δεύτερη εβδομάδα, δεν ταίριαξαν τα χνώτα μας. Δεν τον είχα βιώσει πολύ και δεν είχα πάρα πολλά χρόνια συνεργασία μαζί του. Επειδή πρόκειται για παιδιά, θέλω να στείλω ένα μήνυμα στους γονείς που μας βλέπουν.

Όσοι αισθάνονται ότι έχουν μεγαλώσει κι έχουν αναστήσει τα παιδάκια τους και τα στέλνουν στο σχολείο και αντιμετωπίζουν καταστάσεις, τα οποία γυρνάνε πίσω στο σπίτι και πιστεύουν ότι είναι υγιής η κατάσταση και καλά και αυτά τα άτομα είναι διευθυντικά στελέχη κρατικών φορέων και είναι όλα καλά, είμαστε όλοι καλά. Δεν χρειάζεται να αγχωνόμαστε για τίποτα», είπε ο Λευτέρης Ελευθερίου.

Ο Λευτέρης Ελευθερίου είπε επίσης:

«Όχι δεν είχα αντιληφθεί κάτι, απλά λέω ότι εφόσον είναι όλα καλά και είναι αθώος ένας άνθρωπος ο οποίος έχει μπει σε κρατικούς φορείς και σε σχολεία και οι γονείς οι οποίοι έχουν χαλάσει όλο τους το βιος για να μεγαλώσουν μια οικογένεια και παιδιά και τα στέλνουν και αυτοί οι άνθρωποι τα γαλουχούν και τα εκπαιδεύουν, εφόσον είναι καλά και αθώος, είναι όλα καλά. Να μην αγχωνόμαστε για τίποτα. Υπάρχει απόφαση και είναι όλα καλά».

"Έσφαξαν" με το γάντι τον Δημήτρη Λιγνάδη οι χρήστες στο Twitter - «Ανύπαρκτη Δικαιοσύνη ελεύθερος παιδεραστής»

Το προσεχές διάστημα αναμένεται να εκδικαστεί η απόφαση του δικαστηρίου για τον Δημήτρη Λιγνάδη ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφού πρώτα κατέβαλε και το ποσό των 30.000.

Μάλιστα, το πρωί της Παρασκευής 15/7 γνωστοποιήθηκε πως ο γνωστός σκηνοθέτης δέχτηκε επίθεση από τον Ρουβίκωνα στο σπίτι του. Ωστόσο, το Twitter έχει γεμίσει από οργισμένα σχόλια των χρηστών εναντίον του καθώς υποστηρίζουν πως πλέον δεν υπάρχει δικαιοσύνη και ότι είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα.