«Μου έχουν τύχει αγενείς...» - Η αποκάλυψη της Δήμητρας Ματσούκα για δύσκολες συνεργασίες που της έχουν τύχει

«Κάτι δεν πάει καλά»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Μου έχουν τύχει αγενείς...» - Η αποκάλυψη της Δήμητρας Ματσούκα για δύσκολες συνεργασίες που της έχουν τύχει

Η Δήμητρα Ματσούκα παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Love it» και τον Αλέξη Μπαρτσώκα, η οποία προβλήθηκε στην τελευταία εκπομπή την Παρασκευή 15/7. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για δύσκολες συνεργασίες που της έχουν τύχει, ενώ δήλωσε πως είναι ερωτευμένη.

Οι δηλώσεις της Δήμητρας Ματσούκα

«Είναι και δική μου επιλογή να μην βρίσκομαι στην τηλεόραση, 22 χρόνια στη δουλειά έχω κάνει μόνο πέντε σειρές. Δεν είμαι δυσαρεστημένη με την καριέρα μου, είμαι τυχερή που κάνω τη δουλειά που αγαπώ. Μου έχουν τύχει δύσκολες συνεργασίες με ανθρώπους που αισθανόμουν ότι κάτι δεν πάει καλά.

Η δική μου θέση είναι μάλλον πιο προνομιακή από άλλων λόγω των μεγάλων μου ρόλων. Μου έχουν τύχει αγενείς σκηνοθέτες και δεν είναι ευχάριστο. Συνήθως ακούω πολύ ωραία λόγια από γυναίκες. Είμαι καλά με τη σέξι πλευρά μου, αλλά δεν είμαι μόνο αυτό», είπε αρχικά η Δήμητρα Ματσούκα.

Η Δήμητρα Ματσούκα ανέφερε επίσης: «Μου αρέσει να ερωτεύομαι, είναι η πιο ευτυχισμένη περίοδος στη ζωή ενός ανθρώπου. Τα τελευταία έξι χρόνια είμαι σε μια σχέση και είμαι ερωτευμένη».

«Ήμουν έξαλλη τότε»

H Δήμητρα Ματσούκα παραχώρησε δηλώσεις στην Όλγα Λαφαζάνη και την κάμερα του Happy Day, με αφορμή την παράσταση «Η μεγάλη πλεκτάνη», στην οποία πρωταγωνιστεί. Η γνωστή ηθοποιός - στη συνέντευξή της στις 20/6- αναφέρθηκε σε ένα συμβάν που της συνέβη σε παλαιότερη παράσταση, αλλά και στην αντιμετώπιση της παραγωγής του Open για τα γυρίσματα σειράς.

«Σε περιοδεία στη Χαλκίδα είχε τόσο πολύ κόσμο που ένας από τους θεατές που κάθισε σε πολυθρόνα σκηνικού. Όταν βγήκαμε εμείς στη σκηνή, ήταν κι αυτός καθισμένος και μας κοιτούσε» είπε αρχικά η Δήμητρα Ματσούκα.

«Πριν από 3 χρόνια είχα κάνει μία δουλειά στο Open που δεν ευτύχησε ιδιαιτέρως. Ήταν και η αρχή του καναλιού. Ελπίζω τώρα τα πράγματα μετά τον Μανουσάκη, θα πηγαίνουν καλύτερα στη μυθοπλασία. Ήμουν έξαλλη τότε, γιατί δουλεύαμε πολύ σκληρά. Ήταν ένα ξένο φορμάτ, μία πολύ ωραία ιστορία και αισθανόμουν ότι ήταν τελείως ατυχής η αντιμετώπισή του από τους ανθρώπους που ήταν υπεύθυνοι γι’ αυτό στο κανάλι. Οι άνθρωποι του προγραμματισμού δηλαδή» αποκάλυψε η Δήμητρα Ματσούκα στο Happy Day.