Τα ''έσπασαν'' οικογενειακώς στη συναυλία της Άννας Βίσση - Ανέβασε μέχρι και τον εγγονό της στη σκηνή

Ποιο τραγούδι είπαν μαζί;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Τα ''έσπασαν'' οικογενειακώς στη συναυλία της Άννας Βίσση - Ανέβασε μέχρι και τον εγγονό της στη σκηνή

Μια μεγάλη συναυλία έδωσε στις 13/8 η Άννα Βίσση στο θέατρο Άλσος στην οποία παρευρέθηκαν πολλά γνωστά ονόματα της showbiz. Η τραγουδίστρια πάντως είχε μάτια μόνο για την οικογένειά της που παρευρέθηκε σύσσωμη στο Live της και ειδικότερα για τον εγγονό της και γιο της Σοφίας Καρβέλα, Νίκο, που τον ανέβασε στη σκηνή για να πουν και ένα τραγούδι.

Η Βίσση πάντως τον προηγούμενο μήνα άλλαξε μέχρι και Ήπειρο για χάρη της οικογένειάς της, αφού βρέθηκε στη Νέα Υόρκη όπου διαμένει η κόρη της, συνδυάζοντας επαγγελματικές υποχρεώσεις με οικογενειακές στιγμές. Μάλιστα φρόντισε να κρατά τους followers της ενήμερους σε κάθε της κίνηση, με πολλούς να την ανακηρύσσουν την πιο τρυφερή γιαγιά του κόσμου.

Το νέο βίντεο της Βίσση με τον εγγονό της πάνω στη σκηνή

Όπως φαίνεται στα βίντεο που κυκλοφορούν στα social media, η Άννα Βίσση ανέβασε ολόκληρη σχεδόν την οικογένειά της στη σκηνή.

Πρώτος, ο εγγονός της, Νίκος, ο οποίος βρίσκεται αυτή την περίοδο στην Ελλάδα με τη μητέρα του Σοφία Καρβέλα, ανέβηκε πρώτος στη σκηνή για το τραγούδι «Δώδεκα», ενώ στη συνέχεια και η αδερφή της Λία, ξεσήκωσε μαζί της τους θαυμαστές.

Πρόκειται ίσως, από τις συναυλίες που θα μείνουν αξέχαστες στο κοινό της Άννας Βίσση, καθώς το κέφι ήταν αστείρευτο, όπως και η ενέργεια της τραγουδίστριας, η οποία είχε τη χαρά να τραγουδήσει δίπλα στους δικούς της ανθρώπους.

Δεν κάνει ποτέ διακοπές η τραγουδίστρια...

Η Άννα Βίσση πραγματοποιεί τις καλοκαιρινές τις εμφανίσεις σε διάφορα μέρη αυτό το διάστημα, σε κάποιες από τις οποίες εμφανίζεται και η κόρη της με τον εγγονό της στο πλευρό της, ωστόσο ξέκλεψε λίγο χρόνο και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερα Δε Γίνεται, το πρωί της Κυριακής 10/7.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, λοιπόν, η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως οι διακοπές δεν είναι κάτι που επιθυμεί και αποζητά στη ζωή της, καθώς αυτό που την ενδιαφέρει περισσότερο είναι η επαφή με τον κόσμο και οι συναυλίες της. Η δημιουργία μουσικής είναι για εκείνη η απόλυτη χαλάρωση.

«Τι σημαίνει διακοπές; Δεν με τρελαίνουν οι διακοπές. Να σταματήσω 10 μέρες βαριέμαι πάρα πολύ. Οι συναυλίες είναι διακοπές μου το σπίτι μου, η ησυχία μου. Δεν ξέρω αν σημαίνει αυτό ότι μεγάλωσα κιόλας... Από μικρή θυμάμαι δεν τρελαινόμουν να κάνω διακοπές για μένα ενδιαφέρουν είναι να βρεθώ σε ένα στούντιο και να ψάχνω πράγματα με ξεκουράζει ακόμα περισσότερο», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.