Το ανακοίνωσε με μια ανάρτηση πως... - "Έσκασαν" τα ευχάριστα για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

«Ευχαριστούμε από τα βάθυ της καρδιά μας»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Το ανακοίνωσε με μια ανάρτηση πως... -

Μπορεί το προηγούμενο καλοκαίρι η εγχώρια showbiz να είχε σοκαριστεί με την είδηση πως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια επέλεξαν χωριστούς δρόμους έπειτα από 12 χρόνια, ωστόσο φαίνεται πως και οι δυο έχουν προχωρήσει παρακάτω μιας και φημολογείται πως ο ίδιος είναι ξανά ερωτευμένος.

Συγκεκριμένα, το φετινό καλοκαίρι είναι αρκετά ιδιαίτερο για τον γνωστό τραγουδιστή καθώς έχει ξεκινήσει την καλοκαιρινή του περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. έτσι λοιπόν, δεν δίστασε να δημοσιεύσει μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram όπου ευχαρίστησε τους θαυμαστές του για την υπέροχη βραδιά που του χάρισαν στην Κρήτη καθώς μαζί του βρέθηκε και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Μεταξύ άλλων, στη λεζάντα της ανάρτησής του έγραψε χαρακτηριστικά: «Κρήτη σε ευχαριστούμε από τα βάθυ της καρδιά μας! Χαρίσατε στην @alkistisprotopsalti και εμένα, στιγμές ονειρικές! #summertour #liveconcert #ontour #heavenmusic».

Η ανάρτηση του Μιχάλη Χατζηγιάννη

"Ο χωρισμός και η απώλεια..." - Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μίλησε ανοιχτά για την δημιουργία οικογένειας

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, όπου σε μια σπάνια εξομολόγηση μίλησε για την προσωπική του ζωή αλλά και τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα. Περίπου ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που ανακοινώθηκε ο χωρισμός τους με την Ζέτα Μακρυπούλια και ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην δημιουργία οικογένειας.

Δεν δίστασε επίσης, να μιλήσει για τα συναισθήματα που του δημιουργεί ο χωρισμός και η απώλεια, αλλά και τον τρόπο που εκτονώνει. Όσον αφορά τα δημοσιεύματα που γράφοντας για εκείνον πριν από μερική περίοδο; Ήταν όλα επιστημονικής φαντασίας, σύμφωνα με τον ίδιο.

«Για το τραγούδι “Η εκδρομή” πολλά παιδιά μου λένε “μπράβο για το καινούργιο σου τραγούδι”. Σε σχέση με το ξεκίνημά μου πριν 20 χρόνια, τώρα νιώθω πιο κοινωνικά ενσωματωμένος. Το πρώτο διάστημα δεν είχα και πολύ χρόνο να αναλύσω τα πράγματα. Τώρα το μυαλό μου στρέφεται περισσότερο στο εμείς και όχι στο εγώ», ανέφερε αρχικά.

«Η οικογένεια δεν είναι πρώτιστος στόχος για εμένα, αλλά η ζωή είναι απρόβλεπτη», παραδέχτηκε, ενώ συνέχεια για την έμπνευση που μπορεί να έχει ένας χωρισμός: «Ο χωρισμός και η απώλεια σε γεμίζουν με συναισθήματα που χρειάζονται εκτόνωση, και η μουσική και το τραγούδι για εμένα είναι εκτόνωση».

«Μια περίοδο ό,τι γραφόταν για εμένα ήταν παντελώς συκοφαντικό, αναληθές, ήταν επιστημονική φαντασία», τόνισε ακόμα, ενώ μιλώντας για τους φίλους του: «Φίλους έχω μετρήσει ελάχιστους μετά από πολλά γεγονότα, αλλά τώρα ξέρω ότι είναι η επιλογή που μου ταιριάζει».

«Αν έπαιρνα ένα τραγούδι μαζί μου στο διάστημα θα ήταν ο “Βυθός”. Πάντα μου δημιουργούσε την αίσθηση του υπερφυσικού, του μεταφυσικού. Σα να είναι ένα συμπαντικό μήνυμα», συνέχισε ο δημοφιλής τραγουδιστής.