"Λιώνει" στο πλευρό της κόρης της η Ευγενία Δημητροπούλου - Το πρώτο μπάνιο στην θάλασσα

Η ανάρτηση στα social

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που η Ευγενία Δημητροπούλου "άνοιξε" την καρδιά της και αποκάλυψε πως αποφάσισε μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο, Στέλιο Βλατάκη να υιοθετήσουν την μικρή Εύα με καταγωγή από τη Σιέρα Λεόνε.

Φυσικά, μέχρι να πραγματοποιηθούν όλα τα διαδικαστικά η γνωστή ηθοποιός πέρασε από 40 κύματα όπως εξάλλου έγινε και με την Χριστίνα Κοντοβά όταν πήρε την απόφαση να υιοθετήσει την μικρή Ada. Από τότε το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς η μικρή τους κόρη ολοκλήρωσε με τον πιο όμορφο τρόπο την οικογένειά τους.

Έτσι, η Ευγενία Δημητροπούλου αποφάσισε να δημοσιεύσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει στην παραλία. Φυσικά η λεζάντα της ανάρτησης τα λέει όλα μιας και μια μητέρα θα συμφωνούσε για τα καλά.

Η ανάρτηση της Ευγενίας Δημητροπούλου

«Και ναι! Πρώτο μπάνιο για φέτος! Πρώτο μπάνιο με κουβαδάκια, έξτρα πετσέτες, ταπεράκι,χωρίς διάβασμα στην παραλία αλλά με μια γλυκιά κούραση που απαιτεί έξτρα δόση εσπρεσσο. Υγ: Ευχαριστώ για τις συμβουλές σχετικά με τις παραλίες,τις κρατάω όλες για μελλοντική χρήση».

Τα πρώτα της λόγια μετά από την διαδικασία υιοθεσίας της κορούλας της από την Αφρική

Η Ευγενία Δημητροπούλου είχε αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό πως έγινε για πρώτη φορά μητέρα καθώς πήρε την μεγάλη απόφαση να υιοθετήσει την κορούλα της από την Σιέρρα Λεόνε (Δείτε εδώ την πρώτη της τρυφερή ανάρτηση).

Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός μίλησε ανοιχτά στην εκπομπή «DOT» για το πως αποφάσισε να κάνει αυτό το βήμα. Από την άλλη δεν δίστασε να αναφέρει και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο σκοπός μας ήταν να αλλάξουμε το ρου της ιστορίας ενός παιδιού, όπου και αν γεννήθηκε, όποιο χρώμα και να έχει, όπως και να είναι τα μαλλιά του.

Ομολογώ ότι ζήτησα το τηλέφωνο επικοινωνίας της προηγούμενης μαμάς, είναι η Μάρθα και ο Θανάσης που έχουν πάρει ήδη δύο παιδάκια, είναι οι μοναδικοί Έλληνες που ήταν πριν από μας. Όχι απλώς επικοινωνήσαμε, είναι και η νονά της εννοείται.

Εγώ αυτή τη στιγμή μιλάω με όλον τον κόσμο που κατεβαίνει κάτω για να υιοθετήσει ένα παιδί ή θα κατεβούν και το θεωρώ κάπως μία συνέχεια. Γίνεται μια αλυσίδα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να πάνε στραβά σε ένα τέτοιο ταξίδι. Ήμασταν πάρα πολύ τυχεροί, ήμασταν πολύ οργανωμένοι και ταυτόχρονα ήταν σαν ένα χέρι να σου έδινε μια λύση.

Έρχεται δικηγόρος και σου λέει ότι βρέθηκε ένα παιδί. Την είδαμε, εγώ έλεγα «έγινα μάνα» μόνη μου, πού να το πω; Χωρίς καμία κοιλιά. Εκείνη τη στιγμή ένιωσα ότι η μισή μου καρδιά κόπηκε και πήγε σε ένα πλάσμα που δεν έχω αγκαλιάσει, δεν έχω δει από κοντά, δεν έχω μυρίσει και εκεί χτυπάει η καρδιά σου σε αυτό το πλάσμα».