Τα "έσπασε" με πρώην συνεργάτη της - Η βραδινή έξοδος της Φαίης Σκορδά μετά το τέλος από τον ΑΝΤ1

Το έχει ρίξει έξω η παρουσιάστρια μετά τους τίτλους τέλους της εκπομπής της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τα

Το κεντρικό πρόσωπο των συζητήσεων αυτόν τον καιρό είναι η Φαίη Σκορδά, η οποία μετά από 9 χρόνια αποχώρησε από τον ΑΝΤ1 και όπως όλα δείχνουν το κανάλι στο οποίο θα μετακινηθεί είναι ο ΣΚΑΙ (δείτε εδώ που έχει θέσει ήδη στο κανάλι).

Η γνωστή παρουσιάστρια λοιπόν παρόλο που τελείωσε η εκπομπή κι άρα οι περισσότερες επαγγελματικές της υποχρεώσεις δεν έχει φύγει ακόμα για τις καλοκαιρινές της διακοπές και παραμένει στην Αθήνα.

Η έξοδος της Φαίης Σκορδά με τον πρώην συνεργάτη της, Δημήτρη Γιαννέτο

Μάλιστα, το βράδυ της Πέμπτης 14/7, η Φαίη Σκορδά βρέθηκε με έναν παλιό της συνεργάτη και συγκεκριμένα τον Δημήτρη Γιαννέτο και απόλαυσαν μαζί την βραδιά και το δείπνο τους.

Η έξοδος της Φαίης Σκορδά με τον πρώην συνεργάτη της, Δημήτρη Γιαννέτο

Ο τιμοκατάλογος του instagram της - Πόσα λεφτά ζητούσε όσο ήταν στον ΑΝΤ1

Ένας κύκλος 9 χρόνων έκλεισε την Παρασκευή 8/7 για την Φαίη Σκορδά αφού στο φινάλε της εκπομπής Πρωινό αποκάλυψε πως δεν θα συνεχίσει του χρόνου στον ΑΝΤ1 (δείτε εδώ όσα είπε). Ο ίδιος ο σταθμός την αποχαιρέτησε λίγο μετά με επίσημη ανακοίνωση στην οποία αναγραφόταν χαρακτηριστικά:

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τη Φαίη Σκορδά. Η αγαπημένη παρουσιάστρια υπήρξε για 9 χρόνια στην πρώτη γραμμή της ψυχαγωγίας του ΑΝΤ1 και αποτελούσε μέλος της οικογένειάς του. Ο σταθμός την ευχαριστεί για τη συνεισφορά της και της εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα».

Η Φαίη Σκορδά έκανε τόσο καλό στον σταθμό, τα χρόνια που συνεργάστηκαν, όσο ο σταθμός σε εκείνη. Πέραν του ότι ήταν το πρώτο θέμα συζήτησης καθημερινά, όντας μια κεντρική παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής κατάφερε και μεγάλωσε τα social media της και "πουλούσε" τον εαυτό της και τους προσωπικούς της λογαριασμούς στο διαδίκτυο σε πελάτες και εταιρείες.

...αλλά όχι και πανάκριβος! Σύμφωνα με πληροφορίες όσο ήταν στον ΑΝΤ1 ζητούσε για ένα post... διαβάστε την συνέχεια στο Tv-24.gr