Love it: Ο Γιαννόπουλος αποθέωσε στο φινάλε της εκπομπής την Μαλέσκου - «Σε αγάπησα ακόμα περισσότερο»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Love it: Ο Γιαννόπουλος αποθέωσε στο φινάλε της εκπομπής την Μαλέσκου - «Σε αγάπησα ακόμα περισσότερο»

Το μεσημέρι της Παρασκευής 15/7 η εκπομπή «Love it» μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ έριξε αυλαία, με αποτέλεσμα οι πάντες να είναι αρκετά συγκινημένοι καθώς η εκπομπή έφτασε στο τέλος ύστερα από δυο χρόνια που ήταν στον αέρα. (Δείτε εδώ όλα όσα ανέφερε στο φινάλε η Ιωάννα Μαλέσκου)

Μεταξύ άλλων, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος θέλησε να μιλήσει στον αέρα της εκπομπής προκειμένου να πει το δικό του "αντίο" τόσο στους συνεργάτες του, όσο και στους τηλεθεατές που τον έβλεπαν τόσο καιρό. Βέβαια, δεν δίστασε να αποθεώσει και την Ιωάννα Μαλέσκου με τα καλύτερα λόγια μιας και τόνισε χαρακτηριστικά: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσένα Ιωάννα, σε αγάπησα ακόμα περισσότερο».

Η αποθέωση του Γιαννόπουλου για την Ιωάννα Μαλέσκου

«Είχαμε την ευτυχία και νομίζω ότι εκπροσωπώ τους πάντες με αυτό που θα πω χωρίς να το έχουμε συνεννοηθεί, να μπαίνει στο πλατό ένας άνρθωπος ο οποίος έχει ακούσει τόσσα πολλά και να μπάινει κάθε ημέρα από τις 300 εκπομπές χαμογελαστός. Δεν ακούσαμε ποτέ να υψώνεται ο τόνος της φωνής αυτού του ανθρώπου που όπως έλεγα εγώ χιουμοριστικά "Η καπετάνισσά μας"».

"Κόλαφος" ο Γιαννόπουλος - «Δεν ξέρω ούτε τι θα κάνει η Μαλέσκου, ούτε τι θα κάνω εγώ»

Ο ανταγωνισμός φέτος ήταν αρκετά μεγάλος ανάμεσα στις ψυχαγωγικές εκπομπές καθώς πολλές ήταν εκείνες οι οποίες την φετινή τηλεοπτική σεζόν δεν κατάφεραν να σημειώσουν ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης. Μια από αυτές ήταν και η εκπομπή του «ΣΚΑΪ», "Love it" όπου στο τιμόνι της παρουσίασης είναι η Ιωάννα Μαλέσκου.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα ολοένα και περισσότερες φήμες την θέλουν την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν να βρίσκεται εκτός. Με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» "τσάκωσε" τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Όλα καλά, μια χαρά, πολύ ωραία ήταν. Τόσο όσο αναφορά την επόμενη σεζόν δεν έχω ιδέα, εμένα η βάση μου έτσι κι αλλιώς είναι το ραδιόφωνο. Τηλεοπτικά θα δούμε, δεν ξέρω δεν έχω ιδέα.

Δεν έχω ιδέα για το Love it, δεν ξέρω τίποτα. Εγώ απλά όσο αναφορά δεν έχω συζητήσει τίποτα ούτε εντός ούτε εκτός. Δεν ξέρω καν ούτε τι θα κάνει η Ι. Μαλέσκου, ούτε τι θα κάνω εγώ».