Love it: Φανερά συγκινημένη η Ιωάννα Μαλέσκου λίγο πριν ρίξει αυλαία - «Ένας όμορφος κύκλος κλείνει σήμερα»

«Κρατάω τις όμορφες στιγμές μας»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Love it: Φανερά συγκινημένη η Ιωάννα Μαλέσκου λίγο πριν ρίξει αυλαία - «Ένας όμορφος κύκλος κλείνει σήμερα»

Η εκπομπή «Love it» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ το μεσημέρι της Παρασκευής 15/7 έριξε αυλαία. Όπως ήταν λογικό η Ιωάννα Μαλέσκου η οποία ήταν στο τιμόνι της παρουσίασης ήταν φανερά συγκινημένη.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή παρουσιάστρια η οποία πέρασε από 40 κύματα όλο αυτό το διάστημα καθώς τα νούμερα τηλεθέασης που σημέιωνε δεν ήταν καθόλου ικανοποιητικά θέλησε να πει τα τελευταία της λόγια λίγο πριν τελείωσει η εκπομπή.

Τα λόγια της Ιωάννας Μαλέσκου λίγο πριν ρίξει αυλαία το Love it

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον σταθμό για αυτά τα δύο πολύ γεμάτα χρόνια. Κρατάω όλα αυτά που έχουμε πει, αυτά που έχουμε ζήσει και όλα αυτά που σας έχουμε δείξει και άλλα τόσα που δεν ξέρετε. Κρατάω τις όμορφες στιγμές μας. Ένας πολύ όμορφος κύκλος σήμερα κλείνει. Ξεκινάει ένα φανταστικό καλοκαίρι και εμείς… θα τα ξαναπούμε σύντομα.

Ξέρετε οι καθημερινές ζωντανές εκπομπές είναι όντως ζωντανές, όχι μόνο από την πλευρά αμεσότητας αλλά κυρίως από τις ζωντανές, αληθινές προσωπικότητες. Κλείνει με τον πιο όμορφο τρόπο, μετά από χαμόγελα και δυσκολίες».

Από τα νότια μεταφέρεται βόρεια; - Πληθαίνουν οι ψίθυροι που θέλουν την Ιωάννα Μαλέσκου στην ΕΡΤ

Το κανάλι της Αγίας Παρασκευής, η ΕΡΤ, όπως όλα δείχνουν έχει βάλει μπρος τις μηχανές και έχει σκοπό να ξεκινήσει αρκετά δυναμικά την ερχόμενη σεζόν, με ριζικές αλλαγές από πάνω έως κάτω. Μετά ωστόσο την σημαντική αλλαγή που έκανε στο κεντρικό δελτίο των ειδήσεων εν όψη εκλογών, ακούγεται πως ετοιμάζει άλλη μία εξίσου σημαντική!

Και ότι το είχαμε σίγουρο πως θα την δούμε στο Star, μιας και αυτό ήταν που ακουγόταν αρκετά αυτό το διάστημα, μας έκανε την έκπληξη η Ιωάννα Μαλέσκου μιας και σύμφωνα με πληροφορίες το όνομά της συζητιέται ιδιαίτερα εδώ και κάποιες μέρες στο κρατικό κανάλι. Σίγουρα περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε τις επόμενες μέρες και τότε θα ξέρουμε αν η πληροφορία ευσταθεί η όχι...

Πληθαίνουν οι ψίθυροι που θέλουν την Μαλέσκου στην ΕΡΤ