«Ήταν δική μου η ευθύνη» - Άκρως αφοπλιστικός ο Κωνσταντίνος Λάγκος για το ατύχημα του

«Μου στοίχισε...»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Ήταν δική μου η ευθύνη» - Άκρως αφοπλιστικός ο Κωνσταντίνος Λάγκος για το ατύχημα του

Ο Κωνσταντίνος Λάγκος βρέθηκε καλεσμένος στο Love it με την Ιωάννα Μαλέσκου στην τελευταία εκπομπή την Παρασκευή 15/7. Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για το ατύχημα που είχε.

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Λάγκου

«(Απείχα) για λόγους που ήταν δική μου ευθύνη κι ήταν περισσότερο θέμα υγείας ότι δεν μπορούσα να δουλέψω. Για να είμαι σαφής ήταν δική μου ευθύνη κι είχα ένα ατύχημα στο πόδι μου. Για αρκετό διάστημα δεν μπορούσα να περπατήσω. Έκανα μεγάλη εγχείρηση κι έγινε από ατύχημα πάνω στη δουλειά. Η ευθύνη ήταν δική μου» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Λάγκος.

«Δεν θέλω να αποδώσω ευθύνες σε κανέναν άλλον παρά μόνο στον εαυτό μου. Όσο περισσότερες ευθύνες αναλαμβάνεις, τόσο στέκεσαι στα πόδια σου και συγκεκριμένα για αυτό ήταν δική μου η ευθύνη… Μου στοίχισε που έκανα πρόβες για δύο παραστάσεις τότε και δεν μπορούσα» συμπλήρωσε ο Κωνσταντίνος Λάγκος.

Λίγα λόγια για τον Κωνσταντίνο Λάγκο

Ο Κωνσταντίνος Λάγκος είναι Έλληνας ηθοποιός της τηλεόρασης, του θεάτρου και του κινηματογράφου.

  • Γεννήθηκε στις 30 Νοεμβρίου 1982 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε.
  • Ο πατέρας του Βασίλης Λάγγος είναι ηθοποιός και σκηνοθέτης της τηλεόρασης και του κινηματογράφου ενώ η μητέρα του είναι τραγουδίστρια.
  • Ξεκίνησε να ασχολείται με την υποκριτική σε ηλικία μόλις 7 ετών.
  • Το 1988 επιλέχτηκε από τον σκηνοθέτη Αντώνη Τέμπο για έναν από τους παιδικούς πρωταγωνιστικούς ρόλους στην παιδική σειρά της ΕΤ1 Φώτα παρακαλώ, που προβλήθηκε τη σεζόν 1988-1989.
  • Το 1990 ακολούθησε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο, με πρωταγωνιστικό ρόλο, στην ταινία μικρού μήκους Γιατί, άμα, όμως της Φένιας Παπαδοδήμα.
  • Την αμέσως επόμενη χρονιά ακολούθησε ένας ρόλο στο καστ της δραματικής ταινίας του Θόδωρου Αγγελόπουλο Το μετέωρο βήμα του πελαργού, υποδυόμενος το παιδί της ταινίας σε ηλικία 8 ετών.
  • Μετά τα πρώτα του βήματα ως παιδί-ηθοποιός αποφάσισε πως θα ακολουθήσει την υποκριτική ως επάγγελμα.
  • Στις αρχές της δεκαετίας του 2000 ξεκίνησε τις σπουδές του στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου απ' όπου αποφοίτησε το 2001.
  • Έχει παίξει στις τηλοπτικές σειρές Κόκκινος Κύκλος, Κλεμμένα Όνειρα, Η Ζωή της Άλλης, Αληθινοί Έρωτες και σε πολλές άλλες.
  • Στο θέατρο ο ηθοποιός συμμετείχε σε παραστάσεις όπως ο Φιλοκτήτης, Το Σχήμα των πραγμάτων και άλλες. Το 2012 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην παράσταση Fame το μιούζικαλ δίπλα σε ηθοποιούς και τραγουδιστές όπως ο NiVo, η Άντα Λιβιτσάνου και η Demy.
  • Ο Κωνσταντίνος Λάγκος έχει λάβει μέρος σε αρκετές κινηματογραφικές δουλειές από πολύ μικρή ηλικία. Το 1990 πρωταγωνίστησε στην ταινία Γιατί, άμα, όμως της Φένιας Παπαδόδημα, το 1991 στην ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου Το μετέωρο βήμα του πελαργού και ακολούθησαν ταινίες όπως Ο καλύτερός μου φίλος, Πεθαίνοντας στην Αθήνα, Λάρισα Εμπιστευτικό κ.ά. Συνολικά οι κινηματογραφικές δουλειές στις οποίες συμμετείχε είναι 15, αριθμός αρκετά μεγάλος για έναν ηθοποιό της νέας γενιάς.