Μετά τις «Σέρρες» έρχεται να κάνει πάλι τη διαφορά - Το νέο επαγγελματικό βήμα του Γιώργου Καπουτζίδη

Το νέο του θεατρικό έργο με τίτλο «42497»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Μετά τις «Σέρρες» έρχεται να κάνει πάλι τη διαφορά - Το νέο επαγγελματικό βήμα του Γιώργου Καπουτζίδη

Είχε αναφερθεί σε αυτό το επαγγελματικό βήμα αλλά και σε πολλά άλλα, όταν είχε βρεθεί πρόσφατα καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Ο Γιώργος Καπουτζίδης λοιπόν, έχει ήδη ετοιμάσει για να ανεβάσει το νέο του θεατρικό έργο με τίτλο «42497», τον ερχόμενο Οκτώβρη, στο Θέατρο Ήβη, με παραγωγό εταιρεία τις «Θεατρικές σκηνές», και όπως κάθε δουλειά του, δεν περιμένουμε τίποτα λιγότερο από επιτυχία!

Τι υπόθεση θα έχει το νέο του έργο του Γιώργου Καπουτζίδη

Ο ίδιος είχε αποκαλύψει ότι η Κατιάνα Μπαλανίκα θα είναι και πάλι σε παράστασή του με νέο του πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο. Μαζί τους θα είναι η Γιούλη Τσαγκαράκη, η Ανθή Σαββάκη, η Ειρήνη Βαλατσού και 3 ακόμα ηθοποιοί που θα ανακοινωθούν σύντομα.

«Σε ένα δυστοπικό μέλλον, οι άνθρωποι ζουν κάτω από την επιφάνεια της γης, προσπαθώντας να επιβιώσουν από τις παρενέργειες των επιπόλαιων επιλογών που έκαναν επί δεκαετίες ολόκληρες. Οι ανθρώπινες σχέσεις αναπτύσσονται, καταβαραθρώνονται και επαναπροσδιορίζονται, μέσα από την γνωστή ενσυναίσθηση και την ευαισθησία του Γιώργου Καπουτζίδη».

Αποκάλυψε πότε έκανε για πρώτη φορά «coming out» και δεν είναι αυτή που νομίζουμε

Είναι ένας από τους πλέον γνωστούς Έλληνες, που έχουν παραδεχθεί δημόσια τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, ενώ κάνει συχνά δηλώσεις, προσπαθώντας να σπάσει κάθε ομοφοβικό κατάλοιπο, που έχει ξεμείνει στην κοινωνία. Αυτή τη φορά μίλησε στην εκπομπή της Zoe Pre «Κρίμα» στο Youtube και αποκάλυψε πότε έκανε για πρώτη φορά «coming out».

Πρόσφατα ο πετυχημένος σεναριογράφος και παρουσιαστής βρέθηκε στο Athens Pride 2022. Eκεί συνάντησε και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος μάλιστα του αποκάλυψε πως είναι ο αγαπημένος χαρακτήρας των παιδιών του από το Παρά Πέντε. Στη συνέχεια της συζήτησής του ο Καπουτζίδης έθεσε επί τάπητος θέματα που πρέπει να λυθούν και κοινοβουλευτικά προς υπεράσπιση των ατομικών δικαιωμάτων.

Είπε λοιπόν πως αυτό έγινε, όταν έκανε για πρώτη φορά την παράσταση “Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του“.

Την εν λόγω παράσταση, μάλιστα, όπως είπε, την είχε αφιερώσει στον σύντροφό του, κάτι που έγραφε και στο πρόγραμμα της παράστασης.

«Σε πληροφορώ ότι το “Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του, στον σύντροφό μου το είχα αφιερώσει και το γράφει και στο πρόγραμμα αυτό. Στην ουσία αυτό ήταν το coming out μου γιατί το πρόγραμμα αυτό κυκλοφόρησε το 2019 ενώ στην εκπομπή της Νάντιας Κοντογιώργη πήγα το 2020» αποκάλυψε ο Γιώργος Καπουτζίδης.