Έχει σχεδόν κλειδώσει! Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της Πετρουτσέλι στο Mega Καλημέρα

Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έχει σχεδόν κλειδώσει! Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της Πετρουτσέλι στο Mega Καλημέρα

Το Mega Καλημέρα έριξε αυλαία για την φετινή σεζόν με μία αποχώρηση που στοίχησε αρκετά στο πάνελ της εκπομπής και ιδιαίτερα στην Ελεονώρα Μελέτη, γιατί εκτός από ένας πολύ δικός της άνθρωπος που τους ενώνει και μία κουμπαριά, η Φλορίντα Πετρουτσέλι είναι και μία πολύ καλή συνεργάτιδα. Πολλά ήταν τα ονόματα που ακούστηκαν πως θα την αντικαταστήσουν, αλλά πληροφορίες μας θέλουν ένα να έχει "κλειδώσει".

Ποια είναι αυτή που θα πάρει τη θέση της Φλορίντα Πετρουτσέλι

Η νεαρή παρουσιάστρια και μητέρα δυο παιδιών ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την εκπομπή για προσωπικούς λόγους, και δεν άργησαν οι συζητήσεις για το ποια θα είναι η αντικαταστάτρια της Φλορίντας Πετρουτσέλι. Σύμφωνα λοιπόν πληροφορίες μας, το επικρατέστερο όνομα από όσα ακούστηκαν για την αντικατάστασή της στο «Mega Καλημέρα» είναι η δημοσιογράφος Άννα Ζηρδέλη.

Λίγα λόγια για την Άννα Ζηρδέλη

Η Άννα Ζηρδέλη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελασσόνα, ενώ πλέον μένει μόνιμα στην Αθήνα. Είναι τελειόφοιτη του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων των ΤΕΙ Σερρών και φοιτήτρια της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής "Ίασμος" - Bασίλης Διαμαντόπουλος.

Σε ηλικία 18 ετών, το 2005 είχε την πρώτη της επαφή με τον χώρο των ΜΜΕ, μέσω του ραδιοφώνου Noize radio 93.5 στις Σέρρες. Αμέσως μετά εμφανίστηκε στο Μακεδονία TV, στην εκπομπή "Κορίτσια για σπίτι" το 2008 και για δύο χρόνια μάς κρατούσε συντροφιά κάθε πρωί με τα υπόλοιπα κορίτσια της παρέας.

Το 2015 η Άννα, απέδειξε ότι ήταν η πλέον κατάλληλη για τον ρόλο της συμπαρουσιάστριας, δίπλα στη Μαρία Μπεκατώρου, στην πρωινή εκπομπή του Ant1 «Πρωινό Σου-Κου», που έκανε πρεμιέρα στις 9 Μαίου ενώ την είδαμε να συμμετέχει και σε άλλες εκπομπές όπως της Κατερίνας Καινούργιου μεταξύ άλλων ως ρεπόρτερ.