Μαζί με τα ταίρια τους στην Πάρο - Πρωταγωνίστριες του Σασμού περνούν μαζί τις διακοπές τους στο νησί

Τα στιγμιότυπα και οι αναρτήσεις τους

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Μαζί με τα ταίρια τους στην Πάρο - Πρωταγωνίστριες του Σασμού περνούν μαζί τις διακοπές τους στο νησί

Ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν, της οποίας έχουμε δει στιγμιότυπα, φαίνεται πως έκαναν οι πρωταγωνίστριες του Σασμού, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και Δανάη Παππά, καθώς όπως φαίνεται ξέκλεψαν χρόνο και πήγαν μαζί διακοπές στην Πάρο με τους συντρόφους τους, για να φορτίσουν τις μπαταρίες τους και να ξεκουραστούν.

Κοινές διακοπές για την Φαμέλη και την Παππά στην Πάρο

Μάλιστα, το γεγονός έκανε γνωστό το μεσημέρι της Παρασκευής 15/7 η Δανάη Παππά με μια ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας πως απολαμβάνει το μπάνιο της σε παραλία του νησιού μαζί με την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και τον σύντροφό της, Θανάση Τότσικα.

Οριστικός χωρισμός για πρωταγωνιστή του Σασμού μετά από 1 χρόνο σχέσης

Οριστικά χώρισε ο πρωταγωνιστής της σειράς “Σασμός” Γιώργος Αμούτζας με την κούκλα Κύπρια σύντροφό του, Έλενα Πιερίδου, που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στη σειρά “Τατουάζ”. Σύμφωνα με την εφημερίδα Reallife και την Σήλια Αποστόλου το ζευγάρι μετά από έναν χρόνο σχέσης αποφάσισε πως είναι καλύτερο να τραβήξει χωριστούς δρόμους, επιβεβαιώνοντας τις υπάρχουσες φήμες.

«Αν δεν ήταν ο Γιώργος νομίζω πως δε θα έπαιρνα την απόφαση να μετακομίσω και μάλιστα εν μέσω πανδημίας στην Αθήνα» είχε δηλώσει τον περασμένο Μαϊο η Έλενα Πιερίδου, τότε που οι πρώτες φήμες χωρισμού είχαν κάνει την εμφάνισή τους. Τότε μάλιστα, η ίδια περιέγραφε τη σχέση τους με λεπτομέρειες.

«Εξελίχθηκε με ταχείς ρυθμούς, γιατί με το που γνωριστήκαμε μείναμε κατευθείαν μαζί. Στη συγκατοίκηση γνωρίζεις τον άλλο όπως πραγματικά είναι, αλλά χάνεις το πρώτο κομμάτι της σχέσης, το οποίο θεωρώ εξίσου σημαντικό» είχε πει χαρακτηριστικά.

Από την άλλη ο Γιώργος Αμούτζας που αυτό το διάστημα περιοδεύει με την παράσταση “Φιλοκτήτης” δήλωσε πρόσφατ: «Είμαστε δυο αγαπημένοι άνθρωποι που σεβόμαστε πολύ ο ένας τον άλλο και οι σχέσεις μας είναι πάντα σχέσεις αγάπης, αλληλεγγύης και σεβασμού».

Χώρισαν οριστικά Γιώργος Αμούτζας - Έλενα Πιερίδου

Την ίδια στιγμή, αν και στο προφίλ της στο instagram η Έλενα στις αρχές Ιουνίου είχε ανεβάσει κοινές φωτογραφίες τους, όταν, όπως φαίνεται πήραν τις τελικές αποφάσεις για τη σχέση τους, αποφάσισε να τις διαγράψει. Προκειμένου μάλιστα να μη βλέπει τις αναρτήσεις του πρώην συντρόφου της, η ηθοποιός προτίμησε να μην τον ακολουθεί πια.

Η Έλενα βρίσκεται πλέον το μεγαλύτερο διάστημα στην Κύπρο, καθώς έφυγε από το σπίτι που συγκατοικούσε με τον Γιώργο Αμούτζα και συζητά ήδη επαγγελματικές προτάσεις εκεί.