Η αινιγματική απάντηση του Γιώργου Αμούτζα για τον φημολογούμενο χωρισμό του - «Η προσωπική μου ζωή αυτή τη στιγμή...»

Επιβεβαιώνει ή διαψεύδει τα όσα ακούγονται;

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Η αινιγματική απάντηση του Γιώργου Αμούτζα για τον φημολογούμενο χωρισμό του - «Η προσωπική μου ζωή αυτή τη στιγμή...»

Το πρωί της Τρίτης 7/6 στο Happy Day, έκανε δηλώσεις ο Γιώργος Αμούτζας, ένας εκ των αγαπημένων πρωταγωνιστών από το Σασμό, με αφορμή την καλοκαιρινή περιοδεία για την οποία ετοιμάζεται. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του Σασμού, αλλά και στη δεύτερη σεζόν σχετικά με το θέμα της πατρότητας, ενώ με έμμεσο τρόπο ίσως επιβεβαίωσε τον χωρισμό του.

Οι αποκαλυπτικές δηλώσεις του Γιώργου Αμούτζα

«Ο Νικηφόρος θα μάθει στη δεύτερη σεζόν ποιος είναι ο πατέρας του. Για την ώρα ξέρω πως τις επόμενες ημέρες έχουμε να γυρίσουμε κάποιες σκηνές που το γλεντάμε, που κάνουμε bachelor. Θα είμαι και κουμπάρος στον γάμου του Μαθιού με τη Βασιλική. Το τέλος του βιβλίου θέλει τον Νικηφόρο να μαθαίνει ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή, τώρα θα δούμε πως θα το πάμε σεναριακά και ποιο θα είναι το τέλος της ιστορίας μας» είπε ο Γιώργος Αμούτζας και συνέχισε απαντώντας σε ερώτηση για το χωρισμό του.

«Η προσωπική μου ζωή αυτή τη στιγμή είναι η παράστασή μας και αυτή η τόσο όμορφη περιοδεία που ετοιμαζόμαστε να ακολουθήσουμε. Στην καθημερινότητά μου ζω με υπέροχους ανθρώπους, φίλους και συνεργάτες. Δεν υπάρχει μοναξιά, δεν πιστεύω στη μοναξιά».

«Το πρώτο πράγμα που κοιτάω σε μία γυναίκα είναι...»

Ο Γιώργος Αμούτζας ήταν καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά στο After Dark την Παρασκευή 29/4 και όσα ειπώθηκαν, σίγουρα θα συζητηθούν πολύ. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε το λόγο που δεν πήρε τον ρόλο στις Άγριες Μέλισσες, αλλά όταν μπήκε στο εξομολογητήριο, απάντησε για το σεξ, για τη σύντροφο του, και για πολλά άλλα.

Μιλώντας για την Έλενα Πιερίδου, τη σύντροφό του, είπε ότι αρχικά την έφερε στο θέατρο ένας φίλος του που δεν του τη γνώρισε και μετά από έναν χρόνο ξεκίνησαν να μιλάνε ιντερνετικά προτού κάνουν σχέση.

Το πρώτο πράγμα που κοιτάει σε μία γυναίκα είναι «Η σεμνότητα. Μου αρέσει η κοπέλα να βγάζει κάτι άθικτο. Συνδυάζεται με την αύρα».

Έχει βγει ραντεβού με θαυμάστρια και ήταν αμήχανο γιατί δεν ήξερε τι την εντυπωσίαζε. Βάζει 8 στο σεξ και πόση σημασία έχει σε μια σχέση τουλάχιστον στην αρχή. Επιπλέον θα προτιμούσε να μην πάρει έναν ρόλο από το να μην κάνει σεξ ένα χρόνο. «Ένας χρόνος είναι μεγάλο διάστημα αποχής. Τρομάζω στο πόσα νεύρα θα είχα».

Θα άντεχε σε ένα ριάλιτι επιβίωσης ενώ όπως είπε επειδή σέβεται τη σύντροφό του δεν θα έκανε σεξ σε ακραία μέρη που θα την εξέθεταν. «Δεν είχαν τον κίνδυνο να μας δουν. Μπορεί να ήταν σε ένα φουσκωτό σκάφος σε ένα ξερονήσι» είπε.