Σασμός: Ο Γιώργος Αμουτζάς δίνει επικό Spoiler - Είναι ο Νικηφόρος γιος του Μαθιού;

Στον αέρα του Super Κατερίνα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός: Ο Γιώργος Αμουτζάς δίνει επικό Spoiler - Είναι ο Νικηφόρος γιος του Μαθιού;

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον «Σασμό» λίγο πριν το φινάλε της σεζόν και οι ήρωες ανακαλύπτουν συνεχώς νέες πτυχές του εαυτού τους. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Νικηφόρος, που ζει το δικό του δράμα ψάχνοντας να βρει ποιος είναι ο πατέρας του (δείτε τι θα γίνει στο αποψινό επεισόδιο 12/5 εδώ)

Καταπέλτης σε αυτό το δράμα είναι η μητέρα του Βασιλική, η οποία αποφασίζει να γίνει τεστ DNA για να δοθεί μια και καλή απάντηση επί του θέματος.

Ο Νικηφόρος ή κατά κόσμον, Γιώργος Αμούτζας μίλησε στον αέρα της «Super Κατερίνα» και έδωσε ένα βασικό spoiler για τον μέλλον του ήρωά του στη σειρά.

Είναι ο Νικηφόρος γιος του Μαθιού;

«Είμαστε σε μια πολύ ωραία ενότητα και για τον Νικηφόρο είναι. Βλέπουμε μια διαφορετική πλευρά του, αν και πολλοί τη χαρακτηρίζουν σκοτεινή. Εγώ δεν συμφωνώ. Είναι περισσότερο μια απόγνωση που βγαίνει από αυτόν τον ήρωα. Το ποτήρι έχει ξεχειλίσει και χρειάζεται απαντήσεις. Και ο κόσμος θέλει απάντηση

Από όλους τους χαρακτήρες της σειράς, αυτόν τον φάκελο με το αποτέλεσμα θα τον διαβάσει μόνο ένας άνθρωπος. Αν ήταν ο Νικηφόρος δεν θα ήταν σημαντικό να το αναφέρω καν. Το λογικό θα ήταν να το διαβάσει ο Νικηφόρος

Αυτός που θα διαβάσει τον φάκελο, θα χρησιμοποιήσει την πληροφορία, έτσι ώστε μελλοντικά να κινήσει τα νήματα και να οδηγήσει την οικογένεια σε σωστές αποφάσεις και σε έναν κοινό δρόμο. Και πρέπει να έρθει και ο τίτλος της σειράς. Δεν θα πει ούτε ψέματα, ούτε αλήθεια. Είναι απλά ότι θα περιμένει την κατάλληλη στιγμή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ενώ στη συνέχεια έκανε λόγο για την κόντρα του Νικηφόρου με το ζευγάρι Βασιλική - Μαθιός. «Είναι πολύ δύσκολο, πρώτα από όλα γιατί ξέρεις πόσο πολύ έχει αγαπηθεί αυτό το ζευγάρι. Ο Νικηφόρος, δεδομένου ότι δεν γνωρίζει πόσο κακός σύζυγος ήταν ο πατέρας του στην πραγματικότητα, δεν γνωρίζει ότι άπλωσε χέρι στη μητέρα του ή τον τρόπο που της μίλαγε.

Η τελευταία φορά που είδαμε τη σχέση της οικογένειας, ο Νικηφόρος προσπαθούσε να τους συμφιλιώσει και να τους δει αγαπημένους. Σαν ηθοποιός καλούμε να πάω κόντρα και να εναντιωθώ σε δύο ανθρώπους που τους αγαπά ο κόσμο πολύ και σε έναν Μαθιό, ο οποίος παρόλο που σκότωσε τον πατέρα του, έχει κρατήσει συγκεκριμένη στάση, δεν τον έχει κατηγορήσει ποτέ και δεν τον έχει απομυθοποιήσει στα μάτια του Νικηφόρου ποτέ».

Θα είναι στο νέο κύκλο του Σασμού ο Νικηφόρος;

Για όλους και για όλα μίλησε ο τηλεοπτικός «Νικηφόρος» του Σασμού ή κατά κόσμο Γιώργος Αμούτζας στο TV24. Ο νεαρός ηθοποιός αποκάλυψε για το αν σκοπεύει να συνεχίσει να εργάζεται στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στον Σασμό και αλλά και το τι τον κάνει να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους του χώρου.

Ωστόσο ο ηθοποιός δεν ανέφερε πως ζει μια από τις καλύτερες στιγμές της ζωής του, διότι είναι ερωτευμένος με την.. (Δείτε εδώ)

Στον δεύτερο κύκλο της σειράς θα είσαι;

«Γίνονται συζητήσεις και είμαι στη φάση της διαπραγμάτευσης. Θέλουν να είμαι, θέλω σενάριο».

Ακόμα και αν δεν συνεχίσεις στον «Σασμό», η τηλεόραση είναι στα σχέδιά σου;

«Όχι. Δεν απορρίπτω την τηλεόραση, αλλά το θέατρο είναι πάντα στον νου μου. Και μάλιστα το καλοκαίρι ετοιμάζουμε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, θα είμαι στον “Φιλοκτήτη”, δίπλα σε ένα μαγικό επιτελείο ηθοποιών. Η πρόταση αυτή μου έγινε από τον τηλεοπτικό μου πατέρα στον “Σασμό”, τον Τάσο Νούσια. Αυτή η συνεργασία που είχαμε για έντεκα επεισόδια, μέχρι τη δολοφονία του, ήταν ικανή να δημιουργήσει μια σημαντική σχέση μεταξύ μας. Αν μου επιτρέπετε, αυτή η παράσταση θα είναι το big thing του καλοκαιριού».

Θα πρέπει να αισθάνεσαι ευλογημένος...

«Νιώθω ευλογημένος και πολύ τυχερός. Αυτή η ευκαιρία με τον “Σασμό" ήρθε ξαφνικά και άλλαξε τα δεδομένα, κυρίως ως προς την αναγνωρισιμότητά μου. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη αλλαγή. Είμαι ευλογημένος που καταφέρνω να υπηρετώ την τέχνη μου. Στο θέατρο χτίζεται στ’ αλήθεια ένας ηθοποιός. Αυτό με γεμίζει περισσότερο, αυτό με
κάνει να αισθάνομαι παραγωγικός».

Είσαι ένας νέος ηθοποιός... παλιάς κοπής.

«Είναι λογικό, έτσι μεγάλωσα», είπε ο Γιώργος Αμούτζας, ο οποίος σας θυμίζουμε είναι γιος του Σταύρου Δελλή.