Συνεχίζεται η διαμάχη μεταξύ τους - Ξανά στα δικαστήρια η Britney Spears με τον πατέρα της

Η δικαστής τον κάλεσε να καταθέσει ξανά για την υπόθεση

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Συνεχίζεται η διαμάχη μεταξύ τους - Ξανά στα δικαστήρια η Britney Spears με τον πατέρα της

Δεν έχει τελειωμό το μαρτύριο της Britney Spears, καθώς παρότι έχει προχωρήσει τη ζωή της, και έχει παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της, καλείτε να ξανά αντιμετωπίσει τον πατέρα της, ο οποίος για 14 χρόνια έλεγχε τη ζωή της, μιας και ο ίδιος θα καθίσει ξανά στο εδώλιο της δικαιοσύνης έπειτα από απόφαση του δικαστηρίου, για να καταθέσει.

Ξανά στα δικαστήρια η Britney Spears με τον πατέρα της

Η Brenda Penny διέταξε τον πατέρα της Britney Spears, Jamie, να καταθέσει ξανά στο δικαστήριο του Λος Άντζελες μέχρι τις 12 Αυγούστου, στο πλαίσιο μιας έρευνας που πραγματοποιείται για όλες τις παράνομες ενέργειες που έκανε όλα αυτά τα χρόνια που είχε αναλάβει την κηδεμονία της κόρης του.

Αυτή η κίνηση ευνοεί την τραγουδίστρια και υποδηλώνει ότι το δικαστήριο πιστεύει ότι έχει λόγους να ερευνήσει περαιτέρω τους σοκαριστικούς ισχυρισμούς ότι ο Jamie Spears είχε προσλάβει μια εταιρεία ασφαλείας που έθεσε την κόρη του υπό παρακολούθηση καθ' όλη τη διάρκεια της μέρας, παρακολουθούσε το κινητό της και κατέγραφε όλες τις προσωπικές της συνομιλίες.

Ο σύντροφος της "έσπασε" την σιωπή του για την απώλεια του μωρού τους

Η τελευταία περίοδος ήταν αρκετά δύσκολη για την Britney Spears καθώς η γνωστή τραγουδίστρια είχε αποκαλύψει πως περίμενε τον καρπό του έρωτά της με τον αρραβωνιαστικό της, Σαμ Ασγκάρι. Ωστόσο, η ίδια αποκάλυψε λίγο καιρό αργότερα πως απέβαλε ζητώντας ταυτόχρονα, κατανόηση από τα Μέσα αλλά και τους θαυμαστές τους.

Μεταξύ άλλων ο αγαπημένος της παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «GQ» όπου μίλησε για την ψυχολογία της Britney Spears αλλά και για την αναπάντεχη απώλεια του μωρού τους.

Σύντροφος Britney Spears

«Είναι κάτι που συμβαίνει σε πολλούς ανθρώπους. Και ένα όμορφο πράγμα που άκουσα ήταν ότι όταν το μωρό είναι έτοιμο, θα έρθει. Το γυναικείο σώμα είναι υπέροχο και αυτοθεραπεύεται. Θα έρθει η σωστή στιγμή. Παραμένουμε θετικοί».

«Σκέφτηκα σύμφωνα με το γούστο της, δεν θα ήθελε κάτι μεγάλο. Οι διασημότητες παίρνουν δαχτυλίδι ενός εκατομμυρίου δολαρίων, και συνήθως είναι δωρεάν επειδή διαφημίζεται παράλληλα, αλλά εγώ θέλω να αντιπροσωπεύει κάτι… Έτσι σχεδίασα ένα πολύ όμορφο δαχτυλίδι με πριγκιπικό σχέδιο, για μια πριγκίπισσα της πραγματικής ζωής».