Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η φωτογραφία που πρόδωσε το φύλο του μωρού που περιμένει

Αγοράκι ή κοριτσάκι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η φωτογραφία που πρόδωσε το φύλο του μωρού που περιμένει

Βρήκε τον έρωτα στα 33 της, στα μάτια του επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλου και τώρα, στα 34 της, ετοιμάζεται να γίνει για πρώτη φορά μαμά! Οι φήμες είχαν αρχίσει να διαδίδονται στα πηγαδάκια της ελληνικής showbiz αλλά μόνο το Youweekly.gr κατάφερε να επιβεβαιώσει το ευχάριστο αυτό γεγονός (δείτε εδώ το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ).

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρίσκεται στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει αρκετά. Ενώ δημοσιεύει φωτογραφίες με μαγιό και η κοιλίτσα της φαίνεται (δείτε εδώ την τελευταία που ανέβασε πριν από λίγες ώρες) ούτε η ίδια ούτε ο σύντροφος και μελλοντικός σύζυγός της έχουν επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη. Από ώρα σε ώρα όμως σίγουρα θα το κάνουν αφού δεν θα μπορεί να κρυφτεί με τίποτα πια. Εκτός αν περιμένουν να το πουν στις κάμερες έξω από το μαιευτήριο, όταν φτάσει εκείνη η ώρα!

Ωστόσο, κάθε ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου τώρα πια έχει και το δικό της νόημα, την δική της εξήγηση...

Μια πιο πονηρεμένη από εμάς, λοιπόν, θα έλεγε πως πριν από λίγα 24ωρα η Κωνσταντίνα άθελά της (μπορεί και όχι) πρόδωσε το φύλο του μωρού που περιμένει. Πως έγινε αυτό;

Η εγκυμονούσα δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία έδειχνε τα καινούργια της νύχια, τα οποία ήταν baby ροζ και πάνω τους είχαν ένα ματάκι.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εγκυμοσύνη

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εγκυμοσύνη φύλο μωρού

Μια πιο πονηρεμένη από εμάς, ξανά λέμε λοιπόν, θα μπορούσε να πει πως ίσως το μωράκι της είναι κοριτσάκι... Πόσες εγκυμονούσες έχουμε δει άλλωστε να φτιάχνουν νύχια ή να φοράνε ρούχα στην εγκυμοσύνη της ανάλογα με το φύλο του μωρού τους;

Μωρέ λέτε; Εμείς πάντως ευχόμαστε ότι κι αν είναι, καλότυχο να είναι!