Ελεονώρα Μελέτη: Καλοκαίριασε και σερφάρει παρέα με την κόρη της Αλεξάνδρα

Η μικρή μεγάλωσε και έχει γίνει η καλύτερη βοηθός

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Ελεονώρα Μελέτη: Καλοκαίριασε και σερφάρει παρέα με την κόρη της Αλεξάνδρα

Οι τηλεοπτικές εκπομπές έριξαν αυλαία η μία πίσω από την άλλη και έτσι οι παρουσιαστές έχουν βρει την ευκαιρία να αφήσουν πίσω τη σκληρή καθημερινότητα και να χαρούν τις διακοπές τους, είτε με φίλους, είτε με το αίσθημα, είτε με την οικογένειά τους. Στην τελευταία κατηγορία ανήκει και η Ελεονώρα Μελέτη που στις διακοπές της βρήκε την ευκαιρία να κάνει θαλάσσια sport και συγκεκριμένα surf, με μια πολύτιμη βοηθό αυτή την φορά, την κόρη της.

Άλλωστε οι στιγμές χαλάρωσης αξίζουν και με το παραπάνω στην αγαπημένη παρουσιάστρια μετά από μια απαιτητική τηλεοπτική σεζόν, στο τέλος της οποίας έπρεπε να αποχαιρετήσει και μια συνεργάτιδά της την οποία δε θα δούμε στο πάνελ από την επόμενη χρονιά. Η Μελέτη δεν μπορούσε να κρύψει τα συναισθήματά της στην τελευταία εκπομπή και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για εκείνη.

Η φωτογραφία της Μελέτη από τα μαθήματα surf με την κόρη της Αλεξάνδρα

Η παρουσιάστρια πόζαρε δίπλα στην Αλεξάνδρα της, λίγο πριν μπει στην παραλία για σερφ «Η καλύτερη βοηθός», έγραψε για την κόρη της, η Ελεονώρα Μελέτη.

Η Ελεονώρα Μελέτη πάει για σερφ με την κόρη της Αλεξάνδρα

Λατρεύει όλη την οικογένεια η Μελέτη - Οι φωτογραφίες από την κοινή έξοδο με σύζυγο και πεθερό

Πριν από λίγες ημέρες η εκπομπή «MEGA Καλημέρα» όπου παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA έριξε αυλαία για φέτος.

Από την άλλη, το βράδυ της Τρίτης 12/7 η κάμερα του YouWeekly.gr απαθανάτισε την ίδια μαζί με τον άντρα της, Θοδωρή Μαροσούλη αλλά και τον πεθερό της, Ηλία Μαροσούλη σε βραδινή έξοδο. Μεταξύ άλλων, οι τρεις τους έδωσαν το παρών στην συναυλία της Άννας Βίσση.

Όπως θα δείτε και στις παρακάτω αποκλειστικές φωτογραφίες οι τρεις τους ήταν αρκετά χαμογελαστοί ενώ η Ελεονώρα Μελέτη για μια ακόμη φορά ήταν εντυπωσιακή επιλέγοντας να φορέσει ένα αμάνικο τοπ και baggy παντελόνι σε γκρι απαλές αποχρώσεις.

undefinedundefinedundefinedundefined