Στάθης Σχίζας: Οι μεγάλες αλλαγές στο προφίλ του νικητή του Survivor 5 μετά το παιχνίδι

Μετά το Survivor ''σηκώνει το τρόπαιο'' και στο Instagram...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Στάθης Σχίζας: Οι μεγάλες αλλαγές στο προφίλ του νικητή του Survivor 5 μετά το παιχνίδι

Ο Στάθης Σχίζας απολαμβάνει εδώ και μέρες την αίγλη της κορυφής, αφού μετά από μεγάλη ανατροπή στις αρχικές προβλέψεις των πάντων, ήταν ο νικητής του Survivor 5. Εκείνος απολαμβάνει πλέον προσωπικό χρόνο χαλάρωσης και με τη σύντροφό του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, που ήταν στο πλάι του όλο αυτό το διάστημα, ωστόσο πέρα από το παιχνίδι επιβίωσης, έχει να πανηγυρίζει και για άλλη μία νίκη, στο instagram αυτή τη φορά.

Ο personal trainer έχει φροντίσει τώρα που επιτέλους βρίσκεται μακριά από τις ζούγκλες του Άγιου Δομίνικου να επανέλθει στην κανονικότητα, για αυτό και πέρα από την προσωπική του ζωή που είναι στα καλύτερά της, τον είδαμε να επανέρχεται και στην παλιά του εμφάνιση. Πριν από δύο μέρες ανέβασε βίντεο στο λογαριασμό του, όπου επιτέλους ξεφορτώθηκε το μούσι και τα μαλλιά και θυμίζει τον παλιό, καλό Στάθη.

Η μεγάλη αλλαγή στο προφίλ του Στάθη Σχίζα στο instagram

Ποια είναι λοιπόν η μεγάλη αλλαγή για την οποία πανηγυρίζει ο Σχίζας; Μα φυσικά η εκτόξευση των followers του στον λογαριασμό του. Άλλωστε το instagram πλέον για πολλούς έχει γίνει επάγγελμα και μέσο διαφήμισης, επομένως σίγουρα θα του φανούν χρήσιμοι σε οποιοδήποτε βήμα και αν αποφασίσει να κάνει το επόμενο διάστημα στα επαγγελματικά του. Επιπλέον προστέθηκε και στην περιγραφή το Νικητής του Survivor.

Το προφίλ του Σχίζα πριν το Survivor

Το προφίλ του Σχίζα μετά το Survivor

Παντρεύονται με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου; Το βίντεο μέσα από οίκο νυφικών

Σε γνωστό οίκο νυφικών βρέθηκαν προχθες 14/7 η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με τον Στάθη Σχίζα, όπως αποκάλυψαν μέσα από βίντεο που δημοσίευσαν στους λογαριασμούς τους στα social media.

Ωστόσο, το ζευγάρι δεν βρέθηκε εκεί για τον δικό τους γάμο, αλλά για την πρώην συμπαίκτρια του Στάθη στο Survivor 5, Σταυρούλα Χρυσαειδή η οποία ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της, Παναγιώτη Τριβυζά, στις 11 Σεπτεμβρίου και έχει ήδη ξεκινήσει προετοιμασίες.

Έτσι λοιπόν, το ζευγάρι πήγε μαζί της στην πρόβα νυφικού και μάλιστα ο Στάθης τράβηξε ένα βίντεο την Αλεξάνδρα μέσα στον οίκο νυφικών, με την ίδια να είναι άκρως εντυπωσιακή.