Γενέθλια για την Μαριλίτα Λαμπροπούλου - Πόσο χρονών έγινε η Βασιλική του Σασμού

Έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον χρόνο

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Γενέθλια για την Μαριλίτα Λαμπροπούλου - Πόσο χρονών έγινε η Βασιλική του Σασμού

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι μία από τις ηθοποιούς που αγαπήθηκαν όσο λίγες στην αγαπημένη σειρά «Σασμός» αφού μαζί με τον Δημήτρη Λάλο, αποτέλεσαν ένα από τα πιο επιθυμητά ζευγάρια στην παραγωγή ως Μαθιός και Βασιλική. Η ηθοποιός ξεκουράζεται μέχρι τη νέα σεζόν και μέσα σε όλα είχε και τα γενέθλιά της, όπου με μερικές όμορφες αναρτήσεις έδειξε πως της ευχήθηκαν οι αγαπημένοι της άνθρωποι.

Εν τέλει παρά το συγκλονιστικό φινάλε και την αιματοβαμμένη μέρα, στο τελευταίο επεισόδιο την είδαμε να παντρεύεται με τον αγαπημένο της Μαθιό, αν και μετά τη δολοφονία του Άγγελου, θα έχει πολλούς μπελάδες στη νέα σεζόν. Το νυφικό πάντως που μας είχε δείξει και προβάρει πριν την αυλαία της σειράς το φόρεσε και με το παραπάνω.

Γενέθλια για τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου - Τα πόσα έκλεισε

Όσο και αν σας φαίνεται απίστευτο η γνωστή ηθοποιός έγινε 47 χρονών και εξέπληξε πολλούς, αφού παραμένει αναλλοίωτη και γοητευτικότατη στο χρόνο. Η ίδια ανέβασε ένα post στο instagram για να γνωστοποιήσει τα γενέθλιά της ενώ στη συνέχεια ανέβασε και ένα τρυφερό βίντεο, όπου της εύχονται οι κόρες της.

«Χαρούμενα γενέθλια, ευχές-φυλαχτά, εκδρομή και πορεία μπροστά. Πίσω κοιτάμε μόνο από τον καθρέφτη
#birthdaygirl #aseaoflove #ευγνώμων», γράφει στην αρχική της ανάρτηση.

Η ανάρτηση για τα γενέθλια της Λαμπροπούλου από τον Σασμό

Ενώ στη συνέχεια ανέβασε σε βίντεο και την έκπληξη που της έκαναν οι κόρες και ο άντρας της.

Χαμογελάει στην κάμερα για την κόρη της - Το τρυφερό στιγμιότυπο της με την μικρή της

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου απόλαυσε μερικές στιγμές χαλάρωσης κάνοντας λίγες διακοπές αμέσως μετά το συγκινητικό τέλος του Σασμού, ενώ την είδαμε και σε μία σπάνια "καυτή" εμφάνιση, κάτι που δεν μας έχει συνηθίσει. Ωστόσο, λίγες ημέρες αργότερα, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία ακόμη φωτογραφία της, η οποία έχει και ένα πολύ γλυκό μίνι στόρι από πίσω.

Η ηθοποιός απεικονίζεται χαμογελαστή στη φύση, σε άγνωστη τοποθεσία, με δεμένα τα μαλλιά και απλά καθημερινά ρούχα και το χαμόγελό της είναι πέρα για πέρα αληθινό, καθώς πίσω από τον φωτογραφικό φακό κρυβόταν η μικρή της κόρη, η οποία είναι μόλις οκτώ ετών. Δεν φαίνεται να είναι καθόλου βαμμένη, όμως δεν χρειάζεται καθόλου make up για να λάμψει.

«Βολτούλα, εντός των τειχών. Το κλικ από τη μικρή μικρή μου», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια στο προφίλ της.

Μαριλίτα Λαμπροπούλου