Το βίντεο της Ιωάννας Τούνη μέσα από το σπίτι του Αλεξάνδρου μετά από την επανασύνδεσή τους

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Το βίντεο της Ιωάννας Τούνη μέσα από το σπίτι του Αλεξάνδρου μετά από την επανασύνδεσή τους

Τις τελευταίες ημέρες η σχέση της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου φαίνεται να απασχολεί όσο τίποτα άλλο μετά από την είδηση πως το ζευγάρι έχει επιλέξει χωριστούς δρόμους μετά από έναν χρόνο όπου ήταν μαζί (δείτε όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ για τον λόγο που αποφάσισαν να χωρίσουν).

Συγκεκριμένα, η γνωστή influencer αλλά και επιχειρηματίας έχει συνηθίσει τους ακόλουθούς της στο να είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, μιας και απολαμβάνει να μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωή.

Ωστόσο η Ιωάννα Τούνη τις τελευταίες ημέρες έχει επιλέξει να κρατήσει σιγή ιχθύος μιας και εχθές θέλησε να δημοσιεύσει μια ανάρτηση στην οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο που έχει εξαφανιστεί από τα social.

Φυσικά, δεν άργησαν και τα επόμενα insta stories.Όπως θα παρακολουθήσετε και εσείς παρακάτω η ίδια φαίνεται να τα τραβάει στο αρκετά γνωστό κραθρέφτη της όπου βρίσκεται στο σπίτι του Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Αθήνα.

Η ανάρτηση της Τούνη μέσα από το σπίτι του Αλεξάνδρου

Η αινιγματική ανάρτηση του Αλεξάνδρου μετά την επανασύνδεση με την Τούνη

Και από εκεί που ήταν και οι δύο οριακά εξαφανισμένοι μετά τον φημολογούμενο χωρισμό τους, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, "λαλίστατος" μετά την επανασύνδεσή του με την Ιωάννα Τούνη, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το απόγευμα της Παρασκευής 15/7 έκανε μια αινιγματική ανάρτηση στο Instagram, βάζοντας σε σκέψη τους followers του.

«Κάποια στιγμή όλα θα πάρουν τον δρόμο τους και ο καθένας θα πάρει αυτό που του αξίζει», έγραψε αφήνοντας με ερωτηματικά τους followers για την κατάσταση στην οποία μπορεί να βρίσκεται την τελευταία περίοδο στην προσωπική του ζωή.» και αναρωτιόμαστε, για ποιον χτυπάει η καμπάνα...

 Η αινιγματική ανάρτηση του Αλεξάνδρου μετά την επανασύνδεση με την Τούνη