Πρώην και νυν μαζί - Σχίζας, Παναγιώταρου και Γιαννόπουλος στην ίδια εκδήλωση

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πρώην και νυν μαζί - Σχίζας, Παναγιώταρου και Γιαννόπουλος στην ίδια εκδήλωση

Το παρών έδωσαν αρκετοί celebrities στο φιλανθρωπικό δείπνο που παρέθεσε η Dr. Vet Νικολέτα Σερέτη για τα αδέσποτα ζώα. Μάλιστα, διάφορα πρόσωπα μας "κέντρισαν" το ενδιαφέρον καθώς ανάμεσά τους ήταν ο νικητής του Survivor 5, Στάθης Σχίζας μαζί με την σύντροφό του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου όπου τους θέλουν πολύ σύντομα να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Από την άλλη, ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr όπου ήταν επίσης εκεί απαθανάτισε και άλλες αφίξεις όπως ήταν και εκείνη του πρώην συζύγου της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, Αριστομένης Γιαννόπουλος με τον οποίο όπως φαίνεται κρατούν πολύ καλές σχέσεις.

Να τονίσουμε πως στην εκδήλωσε βρέθηκε επίσης και η Κατερίνα Στικούδη, η Σάσα Σταμάτη αλλά και ο πρωταγωνιστής από την σειρά, «Γη της Ελιάς» όπου πριν από λίγο καιρό είχε κάνει μια άκρως συγκινητική αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή.

Αποκλειστικές φωτογραφίες Στάθη Σχίζα και Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Στάθης Σχίζας

Στάθης Σχίζας - Αλεξάνδρα Παναγιώταρου
Αποκλειστική φωτογραφία Σχίζα και Παναγιώταρου
Αριστομένης Γιαννόπουλος

«Όσο ήμουν με τον Αριστομένη, ο Στάθης...» - ''Σούσουρο'' με την αποκάλυψη της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε στην κάμερα του Happy Day την Πέμπτη 23/6 και μεταξύ των δηλώσεων, που έκανε μίλησε και για τον αγαπημένο της Στάθη Σχίζα, για τον οποίο έχει αρχίσει να μιλάει πλέον πολύ περισσότερο και ομολογουμένως πιο άνετα.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως ο Σχίζας είναι ένας άντρας, που δε γνώρισε τώρα όπως όλοι εμείς αλλά τυγχάνει να τον ξέρει από τα 18 της. Μάλιστα, για το διάστημα, που ήταν παντρεμένη με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο η ίδια αποκάλυψε πως δεν την ενοχλούσε και πως ήταν πολύ διακριτικός, με τον χρόνο εκ των υστέρων να τον δικαιώνει να είναι πλέον με το μέρος του.

«Τον Στάθη τον ξέρω πριν τον Αριστομένη. Τον γνωρίζω από 18 χρονών και ήξερα ότι ήθελα από τότε να είμαστε μαζί. Όσο ήμουν με τον Αριστομένη ο Στάθης το σεβόταν. Μόλις χώρισα όμως, υπήρξε πολύ στενή πολιορκία».

«Δεν ξέρω, εκεί έχει άπειρο χρόνο να σκεφτεί, να τα βρει με τον εαυτό του και να δει τι θέλει».