«Σήμερα που σαπίζει ο...» - "Κόλαφος" η Σίσσυ Χρηστίδου με τη νέα της ανάρτηση

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Σήμερα που σαπίζει ο...» -

Η Σίσσυ Χρηστίδου μπορεί να έριξε αυλαία με την εκπομπή της «Χαμογέλα και πάλι» μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA, ωστόσο παραμένει αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media όπου δημοσιεύει διάφορα στιγμιότυπα από τις καθημερινές της δραστηριότητες.

Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια μετά από την επίσημη ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια όπου ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον της, δημοσίευσε μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Μεταξύ άλλων έγραφε χαρακτηριστικά πως:

«Σήμερα που σαπίζει ο κόσμος, κι' η ατιμία κι' ο συμβιβασμός εξευτελίζουν και τις πιο γενναίες ψυχές, μια μονάχα τακτική είναι πρακτική και συμφέρει. Να’σαι ανένδοτος.»

Η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου

Ανάρτηση Σίσσυς Χρηστίδου

Τα πάνω κάτω στη ζωή της Σίσσυς Χρηστίδου μετά την απώλεια της μαμάς της - Η ανακοίνωσή της

Με μία σειρά από αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία σκέψη της, αποκαλύπτοντας πως θέλει να κάνει μία σημαντική αλλαγή στη ζωή της.

Πριν από μερικούς μήνες η παρουσιάστρια βίωσε μια πολύ μεγάλη απώλεια καθώς η αγαπημένη της μητέρα μετά από πολλούς μήνες που έδινε μάχη στο νοσοκομείο, έφυγε από τη ζωή.

Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν ξεχνά ποτέ τη μαμά της, ωστόσο προσπαθεί σιγά σιγά να βρει τα πατήματά της και να επιστρέψει στην καθημερινότητά της.

Κάπως έτσι, αποφάσισε να ξεκινήσει ξανά σιγά σιγά να ανεβάζει βίντεο στο προσωπικό της κανάλι στο Youtube, μία συνήθεια που λάτρευε και την οποία άφησε όταν αρρώστησε η μαμά της.

«Θυμήθηκα πόσο μου έχει λείψει το youtube, γιατί όταν αρρώστησε η μαμά το σταμάτησα, η μαμά ήταν το επίκεντρο της ζωής μου. Δεν υπήρχε χρόνος και γι’ αυτό. Και ίσως πρέπει να ξανασυμβεί. Ίσως το καλοκαίρι», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.