Με ραγάδες στην κοιλιά - Τα υπέροχα σημάδια από την γέννηση που «σβήνει» στις αναρτήσεις της η Μπόμπα

Οι αναρτήσεις που το αποδεικνύουν

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Με ραγάδες στην κοιλιά - Τα υπέροχα σημάδια από την γέννηση που «σβήνει» στις αναρτήσεις της η Μπόμπα

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό η Χριστίνα Μπόμπα θέλησε να απαντήσει σε κάποιες συχνές ερωτήσεις που της κάνουν αρκετά συχνά οι διαδικτυακοί της φίλοι. Έτσι, η γνωστή influencer δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει ένα Q&A μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μιας και είναι διακοπές και έχει άπλετο χρόνο.

Μεταξύ άλλων, η Χριστίνα Μπόμπα δεν δίστασε να αποκαλύψει τα κιλά που έχει ακόμη μετά από την εγκυμοσύνη των δίδυμων κοριτσιών της καθώς χρειάζεται άλλα 8 προκειμένοθ να επιστρέψει στα κιλά που ήταν πριν μείνει έγκυος.

Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε τι έκανε με τις ραγάδες στην κοιλιά, αποκάλυψε πως ακόμη τις έχει, δείχνοντάς τες με μια φωτογραφία. Μπορεί η ίδια να επεξεργάζετε τις φωτογραφίες της, ώπος κάνουν εξάλλου οι περισσότεροι αλλά η αλήθεια είναι ότι σαν τα σημαδια της εγκυμοσύνης δεν υπαρχει τιποτα πιο ωραιο στο σώμα μιας γυναίκας.

Έτσι, στην απάντηση που δημσοίευσε δεν δίστασε να γράψει χαρακτηριστικά: «Δε νομίζω πως θα είμαι ποτέ ξανά η ίδια. Αλλάζει η ταυτότητά σου. Απλώς θέλει χρόνο να ισορροπήσεις στον καινούργιο σου ρόλο. Νομίζω πως έναν χρόνο μετά αισθάνομαι καλύτερα από ποτέ στη ζωή μου. Αλλά στην αρχή και για μένα ήταν δύσκολα».

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα με τις ραγάδες που της άφησε η εγκυμοσύνη της

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα

Φωτογραφίες με μαγιό της Χριστίνας Μπόμπα

Με μικροσκοπικό μπικίνι στην αγκαλιά του Τανιμανίδη η Μπόμπα - Αποκλειστικές φωτογραφίες από την Μύκονο

Μόνιμοι κάτοικοι Μυκόνου έχουν γίνει ο Σάκης Τανιμανίδης με την Χριστίνα Μπόμπα και τις δίδυμες κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα. Και καλύτερο προορισμό δεν μπορούσαν να διαλέξουν, αφού εκεί θα βαφτίσουν τις μικρές δεσποινίδες τους τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Μέχρι τότε γεμίζουν τις καλοκαιρινές τους αποσκευές με όμορφες αναμνήσεις και ευχάριστες στιγμές από τις πρώτες τους διακοπές ως οικογένεια!

Άλλωστε δεν κρύβουν πόσο ευτυχισμένοι έχουν γίνει από τότε που απέκτησαν τα παιδιά τους και προσπαθούν να τα περιλαμβάνουν σε όλες τις δραστηριότητές τους. Κυκλαδίτες με τα όλα τους, έχουν προσαρμοστεί άψογα στη ζωή του νησιού, περνούν άφθονο χρόνο στη βίλα που νοικιάζουν, στην περιοχή του Καλαφάτη και, σύμφωνα με ανθρώπους του νησιού, κρατούν χαμηλούς τόνους όσον αφορά στην καθημερινή τους παρουσία και τις βόλτες με το καρότσι.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Αυτό δεν σημαίνει πως στερούνται εξορμήσεις στις κοσμοπολίτικες ακτές, με τον φακό του YOU να συναντά το ευτυχισμένο ζευγάρι στην παραλία του Lohan, όπου έκαναν μερικές ξέγνοιαστες βουτιές μαζί με αγαπημένους φίλους. Και ό,τι και να πούμε για το bikini body τής Χριστίνας είναι λίγο, αφού μέσα σε έναν χρόνο έχει χάσει όλα τα παραπανίσια κιλά (δείτε εδώ την διατροφή της).

Χριστίνα Μπόμπα Μύκονος περιοδικό YOU