Σε μοντέρνους τόνους και με τεράστιο κήπο - Το εντυπωσιακό σπίτι του Γιώργου Παπαδάκη στην Πεντέλη

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σε μοντέρνους τόνους και με τεράστιο κήπο - Το εντυπωσιακό σπίτι του Γιώργου Παπαδάκη στην Πεντέλη

Αναμφίβολα ο Γιώργος Παπαδάκης έχει αφήσει το δικό του στίγμα στον δημοσιογραφικό χώρο καθώς είναι ένας από τους καταξιωμένους Έλληνες δημοσιογράφους. Μάλιστα, ο γιος του, Φοίβος ακολούθησε επίσης τα χνάρια του πατέρα του μιας και την φετινή τηλεοπτική σεζόν τον είδαμε στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» μέσα από την συχνότητα του OPEN. (Πρόσφατα εξομολογήθηκε για τα κακεντρεχή σχόλια που έχει δεχθεί)

Ο Γιώργος Παπαδάκης ωστός έχει επιλέξει να κρατά χαμηλούς τόνους όσο αναφορά την προσωπική του ζωή. Ωστόσο, μετά από ένα γρήγορο ψάξιμο αποφασίσαμε να σας δείξουμε το εντυπωσιακό σπίτι που διαθέτει στην Πεντέλη καθώς όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες διαθέτει έναν τεράστιο κήπο.

Μάλιστα, στο εσωτερικό του σπιτιού ο κρυφός φωτισμός στο ταβάνι δίνει μία διαφορετική αίσθηση συνδυάζοντας το μοντέρνο με την κομψότητα, ενώ φαίνεται πως το στυλ του σπιτιού βασίζεται σε απλά και μίνιμαλ στοιχεία.

Το εντυπωσιακό σπίτι του Γιώργου Παπαδάκη στην Πεντέλη

«Δεν έχετε φτήνια και..» - Το δημόσιο μπράβο του Γιώργου Παπαδάκη στη Μάριον Μιχελιδάκη και την εκπομπή της

Ο Γιώργος Παπαδάκης θέλησε σήμερα Δευτέρα 4/7 να κάνει μία έκπληξη στο στον γιο του, Φοίβο Παπαδάκη -ο οποίος πρόσφατα εξομολογήθηκε για τα κακεντρεχή σχόλια που έχει δεχθεί. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής βγήκε τηλεφωνικά στον αέρα της εκπομπής «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον», όπου και εξομολογήθηκε όσα έζησε με τον γιο του στην Πορτογαλία το 2004.

Λίγο αργότερα, η Μάριον Μιχελιδάκη του ζήτησε να πει και δυο λόγια και για την εκπομπή τους.

«Είστε μια χαρά! Είστε μια φρέσκια ομάδα, είστε στα πρώτα σας βήματα, αλλά είναι τόσο σταθερά και καλά. Αυτό που θέλω να πω είναι, και δεν το λέω επειδή συμμετέχει και ο Φοίβος, είναι ότι βγάζετε μια αξιοπρέπεια, κάτι που στην τηλεόραση είναι δύσκολο να βγει», είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης.

Ο Γιώργος Παπαδάκης είπε επίσης: «Δεν έχετε φτήνια και μπράβο σας. Δεν κάνετε τηλεόραση για την τηλεθέαση, κάνετε τηλεόραση γιατί σας αρέσει αυτό που κάνετε και πολύ γρήγορα θα δείτε ότι θα αρέσει και σε πολλούς αυτό που κάνετε».