Χαρές στο χώρο του αθλητισμού - Πασίγνωστη τενίστρια έγινε μανούλα για πρώτη φορά

Η τρυφερή φωτογραφία που μοιράστηκε αγκαλιά με το μωρό και τον άντρα της

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Χαρές στο χώρο του αθλητισμού - Πασίγνωστη τενίστρια έγινε μανούλα για πρώτη φορά

Μαμά για πρώτη φορά έγινε η κορυφαία τενίστρια Μαρία Σαράποβα, που στα 35 της χρόνια έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους με τον Αλεξάντερ Τζιλκς. Η ίδια το ανακοίνωσε μέσα από μια πολύ γλυκιά ανάρτηση στο instagram, όπου φαίνονται οι δύο πανευτυχείς γονείς με το νέο μέλος της οικογένειάς τους. Η Σαράποβα είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της ανήμερα των γενεθλίων της όπου είχε γράψει: «Πολύτιμα ξεκινήματα! Το να τρώω τούρτα γενεθλίων για δύο πάντα ήταν η ειδικότητα μου».

Πολλές είναι οι γέννες από ότι φαίνεται στο χώρο της διεθνούς showbiz, αφού μόλις πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι γέννησε και η κορυφαία τραγουδίστρια Ριάνα, αφού ήταν έγκυος από τον σύντροφό της A$ap Rocky. Oι ίδιοι απολαμβάνουν το νέο τους ρόλο και σύμφωνα με δημοσιεύματα δεν ξεκολλούν από το μωρό.

Η ανάρτηση της Σαράποβα για τον ερχομό του μωρού της

Δημοσίευσε λοιπόν στον λογαριασμό της στο Instagram την πρώτη τους οικογενειακή φωτογραφία:

«Το πιο όμορφο, προκλητικό, ικανοποιητικό δώρο που θα μπορούσε να ζητήσει η μικρή μας οικογένεια» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της ανακοινώνοντας με αυτό τον τρόπο τον ερχομό του νεογέννητου μωρού τους.

Η Μαρία Σαράποβα και ο σύζυγός της με το μωρό τους

Η στιγμή που ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τα courts

Στις 26 Φεβρουαρίου του 2020 η Ρωσίδα πρωταθλήτρια με ένα essay στο γνωστό περιοδικό Vanity Fair ανακοίνωσε επίσημα την απόσυρση της από την ενεργό δράση στο τένις γράφοντας ότι: "Είμαι νέα στο να γράφω άρθρα, οπότε συγχωρέστε με (αν κάνω κάποιο λάθος). Τένις-Λέω αντίο.

Αλλά καθώς ξεκινώ ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή μου, θέλω να πω πώς όταν έχεις όνειρα πρέπει να παλεύεις για αυτά ανεξάρτητα από τις διάφορες αμφιβολίες ή τα τυχόν προβλήματα που τυχόν θα δημιουργηθούν. Θα πέσεις εκατοντάδες φορές και όλος ο κόσμος θα το δει αυτό. Πρέπει να το αποδεχθείς. Εμπιστεύσου τον εαυτό σου. Σας υπόσχομαι ότι έτσι θα τα καταφέρετε".

Η Σαράποβα έγραψε ένα ποστ σχετικά με την απόσυρση της και στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram στο οποίο έλεγε ότι: "Το τένις μου έδειξε τον κόσμο- και μου αποκάλυψε από τι είμαι φτιαγμένη. Με αυτό τέσταρα τον εαυτό μου και άρχισα να ωριμάζω. Έτσι και αλλιώς τώρα θα πρέπει να επιλέξω το επόμενο στάδιο της ζωής μου, το επόμενο βουνό. Θα πρέπει και πάλι να προσπαθήσω πολύ, θα πρέπει να ανέβω πολλά επίπεδα. Θα πρέπει να συνεχίζω να ωριμάζω. Τένις- Θα πω αντίο".