Rihanna και ASAP Rocky: Πρώτοι φορά γονείς - Δεν ξεκολλούν από το μωρό τους

Δεν βιάζονται να επιστρέψουν στη δουλειά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Rihanna και ASAP Rocky: Πρώτοι φορά γονείς - Δεν ξεκολλούν από το μωρό τους

Μόλις μία εβδομάδα αφού γέννησε το μωρό της (δείτε εδώ το φύλλο του παιδιού), η Rihanna και ο A$AP Rocky ζουν στιγμές ευτυχίας, καθώς έχουν γίνει για πρώτη φορά γονείς. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των ξένων μέσων οι δυο τους προσαρμόζονται στη νέα τους πραγματικότητα, ενώ έχουν ενθουσιαστεί με τον ερχομό του έρωτά τους.

Ενθουσιασμένη η Rihanna με τον ερχομό του μωρού της

«Η Rihanna σπάνια φεύγει από το πλευρό του. Είναι μια φανταστική μαμά. Ήθελε να γεννήσει στο Los Angeles γιατί έχει ένα μεγάλο σπίτι με αυλή. Απολαμβάνει να κάθεται εκεί με το μωρό» αναφέρουν τα ξένα δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με τα ίδια μέσα, η τραγουδίστρια δεν βιάζεται να επιστρέψει στη δουλειά «το να είσαι ένας νέος γονιός είναι φυσικά μια προσαρμογή αλλά τα πάνε καλά. Το αγόρι τους είναι υγιές και η Rihanna νιώθει δέος. Ήταν τόσο ενθουσιασμένη που έμεινε έγκυος. Και όταν γέννησε ήταν μια ξεχωριστή στιγμή για εκείνη».

"Βγάζει μάτι" το μονόπτερο της Rihanna

Λίγους μήνες πριν η Rihanna βγήκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης χέρι χέρι με τον σύντροφό της ASAP Rocky και ανακοίνωσε σε όλους την εγκυμοσύνη της. Ωστόσο, το ζευγάρι δεν έχει περάσει τα σκαλιά της εκκλησίας και αυτό είναι κάτι που έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τους θαυμαστές της.

Ο γάμος της τραγουδίστριας, όμως, μάλλον δεν είναι και τόσο μακριά. Την ώρα που ψώνιζε αμέριμνη στο Los Angeles, ένα μεγαλοπρεπές μονόπετρο δαχτυλίδι βρισκόταν στο αριστερό της χέρι, φανερώνοντας τον αρραβώνα της με τον ράπερ. Μάλιστα, υπάρχουν φήμες πως η πρόταση γάμου είχε γίνει ήδη πριν την αναγγελία της εγκυμοσύνης.

Πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρει συγκεκριμένα: «Ο Rocky έχει μια εξαιρετική σχέση με την οικογένεια της Rihanna και ήταν θέμα χρόνου να της κάνει πρόταση γάμου. Αισθάνεται απόλυτα ότι η Rihanna είναι ο άνθρωπός του και δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή του χωρίς εκείνη. Έχουν συζητήσει για γάμο και παιδιά μιας και είναι κάτι που και οι δύο θέλουν».

TAGS