Φαίνεται πως έχουν ήδη πει το "ναι"! Αυτά είναι κάποια από τα ονόματα που θα δούμε στο Survivor All Star

Είναι σχεδόν οριστικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φαίνεται πως έχουν ήδη πει το

Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί πως θα συμμετάσχουν, και πολλά εκείνα που θέλει πάση θυσία ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι πως έχουν ήδη αρχίσει οι συζητήσεις για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, με τους περισσότερους να κάνουν λόγο για το Survivor All Star , το οποίο θα δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες!

Το Σάββατο 16/7, στην εκπομπή Open Weekend, πρόβαλαν ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο, ανακοινώνονται τα ονόματα που όλα δείχνουν πως έχουν δεχτεί πρόταση να συμμετάσχουν σε αυτό.

Ποιους υπάρχει περίπτωση να δούμε στο All Star Survivor;

Σύμφωνα με την εκπομπή λοιπόν, κάποια από τα ονόματα είναι: Γιάννης Σπαλιάρας, Γιώργος Κόρομι, Τριαντάφυλλος, Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Γιωρίκας Πιλίδης, Καρολίνα Καλύβα, Νίκος Μπάρτζης, και Αλέξης Παππάς ενώ το πρόσωπο που ο Ατζούν επιθυμεί να συμμετάσχει σε αυτό, όλα δείχνουν ότι είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ένα βήμα πριν το all star game - Το επιβεβαίωσε πρώην και πολύ αγαπητός παίκτης μόνος του

Έχουν αρχίσει να γίνονται γνωστά ονόματα, που θα συμμετέχουν και κάποια είναι πολύ ευχάριστα προς το κοινό. Ένα λοιπόν, από αυτά μέλλει να είναι ο Γιώργος Κορόμι, ο οποίος παραδέχτηκε τη Δευτέρα 20/6 στο Super Κατερίνα, πως έχει κάνει συζητήσεις απλώς δε μπορεί να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες. Το μόνο, που δήλωσε με πλήρη ειλικρίνεια είναι πως τα χρήματα είναι το βασικότερο κίνητρο για να πει το ναι, καθώς το ίδιο ανέφερε πρόσφατα και άλλη μια πρώην παίκτρια.

«Όλα είναι υπό συζήτηση. Έχουν ακουστεί πολλά. Το οικονομικό είναι που θα παίξει ρόλο στο αν θα πάω ή όχι στο all star. Μόνο αυτό. Τα άτομα με τα οποία θα χαιρόμουν να είμαστε στην ίδια ομάδα είναι ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Παύλος Γαλακτερός, ο Κώστας Παπαδόπουλος, η Καρολίνα, η Ελένη, η Νικολέττα…»