«Σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά από Σεπτέμβρη να...» - Πήραν την απόφαση για το επόμενο βήμα Μαρτίκας και Ανδριώτου

Το αποκάλυψε ο ίδιος στο Secret και τη Σάσα Σταμάτη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά από Σεπτέμβρη να...» - Πήραν την απόφαση για το επόμενο βήμα Μαρτίκας και Ανδριώτου

Μπορεί το ζευγάρι αυτή τη στιγμή να περνά ξέγνοιαστες και τρυφερές στιγμές στο νησί των ανέμων, ωστόσο πρόσφατα, στο Secret και τη Σάσα Σταμάτη, ο Σπύρος Μαρτίκας, άνοιξε την καρδιά του και εξομολογήθηκε τα πάντα! Αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Βρισηίδα Ανδριώτου μετά το τέλος του Survivor, αλλά και στα κοινά σχέδια που κάνουν για το μέλλον, αποκαλύπτοντας μάλιστα και ένα από αυτά.

Η αποκάλυψη του Μαρτίκα για την σχέση του

«Είμαστε μια χαρά, όλα είναι τέλεια. Περνάμε πάρα πολύ καλά, επικοινωνούμε στο έπακρον και ταιριάζουμε απόλυτα. Σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά να συγκατοικήσουμε στον Πειραιά από τον Σεπτέμβριο. Αυτό που θαυμάζω περισσότερο είναι το μυαλό της. Έχει μια γλύκα και μια αθωότητα, μαζί με ωριμότητα και δεν έχει χάσει τον εαυτό της ούτε στιγμή και ούτε πρόκειται».

 Πήραν την απόφαση για το επόμενο βήμα Μαρτίκας και Ανδριώτου

«Είναι νωρίς. Τρεις μήνες είμαστε μαζί και τώρα δοκιμάζεται η σχέση μας, οπότε τα σενάρια γάμου είναι μια μακρινή προσδοκία» δήλωσε ο Σπύρος Μαρτίκας σχετικά με τα όσα ακούγονται περί γάμου.

Το παράπονο του για την αντιμετώπιση της σχέσης τους

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Love it» την Τετάρτη 13/7 και παραχώρησαν μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη. Η συζήτηση μονοπωλήθηκε από τη σχέση τους μετά το survivor 5(δείτε εδώ τα καυτά στιγμιότυπα από τις πρώτες διακοπές τους στην Πάρο),

«Μας στεναχώρησαν που δεν πίστεψαν αυτή τη σχέση. Δεν είχαμε σκοπό να απογοητεύσουμε κανέναν» είπε ο Σπύρος.

«Αυτό που είχαμε το ξεκινήσαμε από την ένωση, αλλά το κρατούσαμε κρυφό. Ώσπου κάποια στιγμή είπα δεν αντέχω άλλο θέλω να σε αγκαλιάσω. Οπότε ξαφνικά έγινε το μπαμ και όλοι αναρωτήθηκαν πώς έγινε αυτό», είπε στη συνέχεια η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Και συμπλήρωσε: «Ζηλεύω, αλλά όχι πάρα πολύ γιατί δεν μου έχει δώσει το δικαίωμα. Είναι πάρα πολύ σωστός και πιστός. Σκέψου έχω Face ID στο κινητό του, αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει»!