Κανένα Bachelor και κανένας Βασιλάκος - Η Αντζελίνα Χαλντέντα τα άφησε όλα πίσω και φωτογραφίζεται με την ανθοδέσμη στα χέρια

Θα δυσκολευτείτε να την αναγνωρίσετε

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Κανένα Bachelor και κανένας Βασιλάκος - Η Αντζελίνα Χαλντέντα τα άφησε όλα πίσω και φωτογραφίζεται με την ανθοδέσμη στα χέρια

Την Αντζελίνα Χαλντέντα τη θυμόμαστε οι περισσότεροι από τους θεατές του «Τhe Bachelor», τόσο για την ομορφιά της όσο και για το εκρηκτικό της ταπεραμέντο που δημιουργούσε προβλήματα στη συγκατοίκηση με τα άλλα κορίτσια. Έφτασε στην πηγή αλλά νερό δεν ήπιε, καθώς ο Βασιλάκος επέλεξε τελικά τη Νικολέττα Τσομπανίδου. Ωστόσο η Αντζελίνα φαίνεται πως τα έχει αφήσει όλα πίσω και η ανανεωμένη της εμφάνιση μας εξέπληξε ευχάριστα.

Η ηχηρή παρουσία της έλειπε από το δεύτερο κύκλο του παιχνιδιού και καθώς η παραγωγή ήθελε λίγη ένταση παραπάνω, φρόντισε να επαναφέρει την εκρηκτική παίκτρια για να διεκδικήσει τον Αλέξη Παππά. Η εξέλιξη αυτή δεν άρεσε και πολύ στα κορίτσια της βίλας, που φρόντισαν να της δείξουν πόσο ανεπιθύμητη είναι ανάμεσά τους. Η ίδια πάλι ''δε μάσησε''.

Οι νέες φωτογραφίες της Αντζελίνας Χαλντέντα με ανανεωμένο λουκ

Άφησε μακρύ μαλλί, έχει επανέλθει στα φυσιολογικά της κιλά και πήγε σε ένα γάμο όπου φωτογραφήθηκε και με την ανθοδέσμη στα χέρια. Όπως αποκάλυψε βέβαια δυστυχώς δεν την έπιασε αυτή, ωστόσο ποιος ξέρει το μέλλον τι θα φέρει.

Η Αντζελίνα Χαλντέντα σε ένα γάμο

«Είδα τα κόκκαλα μου και έβαλα τα κλάματα» - Μίλησε για τη μάχη που έδωσε με τα κιλά της

Η Αντζελίνα Χαλντένα που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο The bachelor, μίλησε στην εκπομπή Καλοκαίρι Not. Η 21χρονη αναφέρθηκε για την απώλεια των κιλών της που παραλίγο να την οδηγήσουν σε νευρική ανορεξία, άλλωστε οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.

«Μπαίνοντας στο Bachelor ήμουν 50 κιλά. Βγήκα 63. Έχασα 20 και τις τελευταίες μέρες έχω πάρει 3 κιλά. Έπαιρνα μηνύματα «είσαι κόκκαλο», «δεν βλέπεσαι», «φάε κορίτσι μου»… Όταν άρχισαν δικοί μου άνθρωποι να αισθάνονται κι αυτοί άσχημα για μένα, κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και είδα να φαίνονται μόνο τα κόκκαλα μου και έβαλα τα κλάματα. Μίλησα με μία ψυχολόγο και πήρα τα πάνω μου. Δεν ήμουν στο στάδιο της ανορεξίας, αλλά αν συνέχιζα έτσι», εξομολογήθηκε η Αντζελίνα Χαλντέντα.

«Μετά το Bachelor έκανα μία σχέση, ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Με τον Παναγιώτη Βασιλάκο δεν έχει τύχει να βρεθούμε ποτέ. Είχαμε μιλήσει στις αρχές, όταν είχαμε βγει από το παιχνίδι. Το περίμενα ότι θα χωρίσει ο Παναγιώτης γιατί η Νικολέτα είναι πάρα πολύ ζηλιάρα, το έβλεπα και μέσα στο παιχνίδι. Δεν ταιριάζει με αυτή την κοκκινομάλλα με τίποτα. Δεν έχω καμία επαφή με τη Νικολέτα, δεν έχει να μου προσφέρει κάτι αυτός ο άνθρωπος», είπε χαρακτηριστικά.