Σε πανάκριβο εστιατόριο στην Βουλιαγμένη η εγκυμονούσα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Πιο ευτυχισμένη και λαμπερή από ποτέ η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σε πανάκριβο εστιατόριο στην Βουλιαγμένη η εγκυμονούσα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Μέχρι και ποιο είναι το φύλο του μωρού που περιμένει έχουμε μάθει (δείτε το εδώ) και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν λέει να μιλήσει για την εγκυμοσύνη της, αν και είναι κατανοητό και πλήρως αποδεκτό. Η ξανθιά παρουσιάστρια όπως όλοι πια γνωρίζουμε βρίσκεται στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και η κοιλίτσα της πλέον δεν μπορεί να κρυφτεί.

Παρά το γεγονός πως κρατεί σιγή ιχθύος οι δημόσιες εμφανίσεις δεν έχουν μειωθεί καθόλου. Μετά την καλοκαιρινή της εξόρμηση με τον αγαπημένο της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, στην Αστυπάλαια, επέστρεψαν στην καθημερινότητά τους και το βράδυ του Σαββάτου εθεάθη σε ένα από τα πιο ακριβά και συνάμα ποιοτικά εστιατόρια της Βουλιαγμένης, το Blue fish.

Αυτόπτης μάρτυρας μας μετέφερε πως η λέξη "υπέροχο" δεν περιέγραφε ούτε στο ελάχιστο το κλίμα μεταξύ του ζευγαριού. Μάλιστα, η Κωνσταντίνα δημοσίευσε κι ένα από τα πιάτα που έφαγαν στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η ανάρτηση της εγκυμονούσας Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγκυος

Το τηλεοπτικό της μέλλον

Ανέκαθεν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν φειδωλή σε ό,τι αφορούσε στα επαγγελματικά της σχέδια, πόσω μάλλον τη δεδομένη στιγμή που όλα είναι ρευστά μετά τις φήμες εγκυμοσύνης και την τελική απόφασή της εάν θα συνεχίσει στην τηλεόραση ή θα ξεκουραστεί. Όλα είναι στο χέρι της και στη διάθεσή της... Το σίγουρο είναι ότι παραμένει στο δυναμικό του ΣΚΑΪ και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, αφού προηγουμένως κατάφερε να αποδείξει ότι το “Κάτι ξαναψήνεται” ήταν ένα project που της πήγε πολύ και παρακίνησε το τηλεοπτικό κοινό να το αγκαλιάσει.

Εφόσον, όμως, δεν θα συνεχίσει να προβάλλεται γιατί το κανάλι του Φαλήρου επιθυμεί να αναζητήσει κάποια άλλη παραγωγή που θα καλύψει το κενό στην απογευματινή ζώνη, η πρόταση και το όνομά της έπεσαν στο τραπέζι για το “My style rocks”. Και εδώ, λοιπόν, οι αρχικές πληροφορίες ήθελαν για την παρουσίαση την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, οι νεότερες όμως στρέφονται προς την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και αυτό γιατί η “Queen Dina” εκείνο το διάστημα θα ετοιμάζεται να γεννήσει. Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ότι η παρουσιάστρια θα αφήσει στην άκρη όλες τις επαγγελματικές προτάσεις για την ώρα και ενδέχεται να επιστρέψει πολύ αργότερα στην τηλεόραση με το “Survivor Panorama”, που λέγεται ότι θα ξαναπροβληθεί μετά από αρκετό καιρό. Ίδωμεν!