Νονός ο Γιώργος Γεροντιδάκης - Τι φόρεσε η σύζυγός του στη βάπτιση

Φωτογραφίες με την Άσπα Κωνσταντοπούλου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νονός ο Γιώργος Γεροντιδάκης - Τι φόρεσε η σύζυγός του στη βάπτιση

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Γιώργος Γεροντιδάκης, το απόγευμα του Σαββάτου 16/7 είχε την μεγάλη τιμή να βιώσει μια από τις πιο όμορφες στιγμές αφού παρευρέθηκε στον γάμο καλών του φίλων και στη συνέχεια βάφτισε την κόρη τους.

Η σύζυγός του ηθοποιού, Άσπα Κωνσταντοπούλου, με την οποία παντρεύτηκαν κρυφά πριν από λίγο καιρό, τη στιγμή του μυστηρίου, τον φωτογράφισε και ανέβασε το στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης λίγες ώρες μετά αναδημοσίευσε τη φωτογραφία και όπως θα δεις, ήταν ιδιαίτερα χαρούμενο κρατώντας στην αγκαλιά του την βαφτιστήρα του.

Γιώργος Γεροντιδάκης  νονός

Γιώργος Γεροντιδάκης σύζυγος

Πως γνωρίστηκαν Άσπα & Γιώργος

Η γνωριμία του Γιώργου και της Άσπας έγινε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς “Άγριες Μέλισσες” και από την αρχή είχαν δείξει έντονο ενδιαφέρον ο ένας για τον άλλον, που στην αρχή έμεινε σε φιλικό επίπεδο. Τα γέλια, τα πειράγματα και η καθημερινή τους επαφή στα παρασκήνια του Διαφανίου έδιναν κι έπαιρναν και είδαν πως είχαν πολλά κοινά σημεία στον χαρακτήρα τους, που τους έφερναν όλο και πιο κοντά. Μέχρι που η δυνατή φιλία τους εξελίχθηκε σε έναν ακόμα πιο δυνατό έρωτα.

Όπως λένε οι αποκλειστικές μας πληροφορίες, ο Γιώργος Γεροντιδάκης και η Άσπα Κωνσταντοπούλου είναι μαζί περίπου έναν χρόνο και τον περασμένο χειμώνα πήραν την απόφαση να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη, και συγκεκριμένα στο σπίτι του ηθοποιού. Όσοι τους έχουν δει μαζί κάνουν λόγο για ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι, που όμως κρατά χαμηλούς τόνους και είναι διακριτικό μεταξύ του προκειμένου να μη γίνει στόχος στα αδιάκριτα βλέμματα.