''Tο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκα κράτησε...'' - Συγκλονίζει η Νίκη Παλληκαράκη για την περιπέτεια υγείας της

''Δυστυχώς δεν είναι μόνο πιθανοί οι τραυματισμοί...''

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Tο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκα κράτησε...'' - Συγκλονίζει η Νίκη Παλληκαράκη για την περιπέτεια υγείας της

Η γνωστή ηθοποιός Νίκη Παλληκαράκη, την οποία θα έχουμε και την ευκαιρία να απολαύσουμε από τη νέα σεζόν της Γης της Ελιάς, έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε και κάποιες λεπτομέρειες από το δύσκολο χειρουργείο που έπρεπε να κάνει, όταν αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, που δημιουργήθηκε εν ώρα εργασίας.

Η ταλαντούχα καλλιτέχνης είχε εξομολογηθεί πρόσφατα και στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», ότι ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά για την ίδια, αφού πέρα από το ατύχημα για το οποίο μιλά και παρακάτω, κλήθηκε να διαχειριστεί την απώλεια δύο πολύ αγαπημένων της προσώπων, που της στοίχισε.

Η εξομολόγηση της Νίκης Παλληκαράκη για το χειρουργείο που υποβλήθηκε

Ακολουθεί απόσπασμα από τη συνέντευξη της ηθοποιού στο περιοδικό ΕΓΩ:

-Στο παρελθόν κατά τη διάρκεια μιας παράστασης είχατε ένα ατύχημα και οδηγηθήκατε σε ένα πολύωρο χειρουργείο. Τι ακριβώς είχε συμβεί;

«Δυστυχώς δεν είναι μόνο πιθανοί οι τραυματισμοί στη διάρκεια μιας παράστασης, αλλά η ανάγκη σου να την υπερασπιστείς και να την ολοκληρώσεις, μπορεί να επιδεινώσει πολύ την κατάσταση. Γι’ αυτό το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκα κράτησε 3ήμισι ώρες και μεγάλωσε κατά πολύ και τη διάρκεια που απαιτήθηκε για την αποκατάστασή μου και που κράτησε μήνες. Και ναι, ήταν πολύ στενάχωρο να αναγκάζεσαι να αποχωρείς από μια υπέροχη παράσταση ρεπερτορίου όπως ήταν το «Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ», που με πολλή χαρά και κόπο είχε στηθεί».

«Ο ρόλος μου...» - έδωσε spoiler για το ρόλο της στη Γη της Ελιάς

Η Νίκη Παλληκαράκη είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα την Πέμπτη 7/7.

Μεταξύ των δηλώσεων, έδωσε ένα μικρό spoiler αποκαλύπτοντας ότι ναι μεν εκείνη ολοκλήρωσε τα γυρίσματα για τη σειρά η Γη της Ελιάς, ο ρόλος της όμως θα εμφανιστεί ξανά στον δεύτερο κύκλο.

«Ο χώρος του θεάτρου έχει μια καταβύθιση στον εαυτό σου, στη σχέση σου με τους άλλους ανθρώπους... που με τρόμαξε στα 18 χρόνια μου». Είμαι ένα συνονθύλευμα αντίθετων καταστάσεων, ή πάρα πολύ φασαρία, ο αρχηγός, η γλωσσού... και ταυτόχρονα με μια σοβαρότητα. Μπήκα στην Αθήνα στην Ιατρική και παίρνοντας το πτυχίο μου στα 7 χρόνια, σπούδαζα κρυφά στη δραματική σχολή. Οι γονείς μου δεν ήξεραν ότι πάω στη σχολή. Δεν ήταν εύκολο να δεχτούν πως η κόρη τους ήταν θεατρίνα».

Η Μπέττυ Μαγγίρα μάλιστα σοκαρίστηκε που ακόμα υπάρχουν αντιλήψεις πως οι ηθοποιοί δεν κάνουν σοβαρό επάγγελμα.

«Όταν δούλεψα με τη Μαρινέλλα έπαθα το πρώτο μου “σεντόνι”, ήμουν μικρό παιδάκι, έπεσα στα πόδια της, σήκωσα το κεφάλι γιατί έπρεπε να πω τα λόγια μου και δεν μπορούσα. Χάθηκα, ήταν το σοκαριστικό της πρώτης φοράς».

«Τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί για μένα αλλά ο ρόλος μου θα έχει και συνέχεια» είπε χαρακτηριστικά για το ρόλο της στη Γη της Ελιάς.