Η Νίκη Παλληκαράκη εξομολογείται για πρώτη φορά και συγκινεί - «Μέσα σε ένα χρόνο έχασα και τους δυο...»

Σε μία σπάνια συνέντευξη

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Η Νίκη Παλληκαράκη εξομολογείται για πρώτη φορά και συγκινεί - «Μέσα σε ένα χρόνο έχασα και τους δυο...»

Η κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη, το πρωί της Παρασκευής 3/6 συνάντησε την Νίκη Παλληκαράκη. Η ηθοποιός έδωσε μία άκρως εξομολογητική συνέντευξη και μίλησε με πλήρη ειλικρίνεια για τη, εξαιρετικά δύσκολη περίοδο που πέρασε με το χαμό των γονιών της, αλλά και για τη συμμετοχή της στην αγαπημένη σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς».

Η εξομολόγηση της Νίκης Παλληκράκη

«Ως Νίκη Παλληκαράκη νιώθω μεγάλη χαρά και τιμή που μου έγινε πρόταση να συμμετέχω σε μια πετυχημένη σειρά όπως είναι η “Γη της Ελιάς”», ανέφερε η αγαπημένη ηθοποιός. «Η Φανή Αναστασίου είναι μια πετυχημένη δικηγόρος, χήρα που μεγαλώνει το παιδί της Αντιγόνης, τη μικρή Αγγελική. Η Φανή Αναστασίου έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Ισίδωρο. Έρχεται εξαιρετική συνέχεια», είπε χαρακτηριστικά για όσα θα δούμε στη συνέχεια της σειράς.

«Τέλειωσα συνειδητά την ιατρική, αλλά για εμένα ήταν λυτρωτικό να γυρίσω στο θέατρο. Το θέατρο μου έλυσε υπαρξιακά ζητήματα, δε χρειάστηκε να πάω σε ψυχίατρο, μου φώτισε τα σκοτάδια», ανέφερε σχετικά με την ενασχόλησή της με την υποκριτική, ενώ μιλώντας για δύσκολες στιγμές που έχει αντιμετωπίσει παραδέχτηκε ότι «Ήταν δύσκολο που μέσα σε ένα χρόνο έχασα και τους δυο γονείς μου».

Ο λόγος που δεν έκανε παιδιά

Η Νίκη Παληκαράκη, η οποία πρόσφατα έκανε αποκαλύψεις σχετικά με το MeToo, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day, την Μεγάλη Τετάρτη 20/4, και μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και την απόφασή της να μην κάνει παιδιά και οικογένεια.

Η ηθοποιός πέρασε πολύ δύσκολα, καθώς ήταν παιδί χωρισμένων γονιών και η σχέση τους της δημιούργησε πολλά τραύματα, ενώ η απόφασή της για την δημιουργία οικογένειας και την απόκτηση παιδιών ήταν απόλυτα συνειδητή και σχετίζεται απόλυτα με το παραπάνω συμβάν, αλλά και λοιπά ψυχικές ανασφάλειες που δεν θα ήθελε να περάσει στα δικά της παιδιά.

«Όταν δεν κάνεις οικογένεια, είναι συνειδητά, αλλά συνειδητοποιούνται στην πορεία της ζωής. Δεν ξυπνάς και λες εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω ή εγώ θέλω να κάνω οπωσδήποτε, προκύπτουν, Είχα και πολλά παιδικά τραύματα», είπε αρχικά.

Και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Η σχέση των γονιών μου ήταν πολύ δύσκολή. Απίστευτο πάθος, το οποίο πάθος δεν συνάδει με μια οικογενειακή ζωή. Όταν το πάθος είναι στα δύσκολά του είναι μία κόλαση.

Όταν ένα παιδί γεννιέται δεν είναι να αποκωδικοποιήσει τι είναι πάθος και έρωτας. Δημιουργεί τρομακτικές ανασφάλειες, ελλείματα ψυχολογικά, με αποτέλεσμα καμιά φορά τα παιδιά από τέτοιου είδους σχέσεις να είναι ψυχολογικά αναλφάβητα. Εγώ με αυτά που είχα περάσει δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω παιδιά και να μην είσαι θέση να τους έχω ένα υπέροχο περιβάλλον συναισθηματικό».