''Ήξερε ότι τα μωρά μας ήταν νεκρά'' - Ο Σταύρος Νικολαίδης μίλησε από καρδιάς για τις αποβολές της συζύγου του

''Στεναχωρήθηκα κι έκλαψα με λυγμούς...''

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Ήξερε ότι τα μωρά μας ήταν νεκρά'' - Ο Σταύρος Νικολαίδης μίλησε από καρδιάς για τις αποβολές της συζύγου του

Ο γνωστός ηθοποιός Σταύρος Νικολαϊδης έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και μεταξύ άλλων μίλησε και για τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν ο ίδιος και η σύζυγός του όταν εκείνη απέβαλε κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης, αλλά και για το πως αντιμετώπισαν στη σχέση τους αυτές τις καταστάσεις που τους στοίχισαν ψυχολογικά.

Ο ηθοποιός πρόσφατα είχε μιλήσει και για την επαγγελματική του σταδιοδρομία. Μέσα σε όλα κλήθηκε και να απαντήσει για το ρόλο του ως Μιχαλάκης στα εγκλήματα, που τον καταξίωσε στα μάτια του κόσμου. Ωστόσο παρά το γεγονός ότι είναι ευτυχής για αυτή του την ερμηνεία, αποκάλυψε πως υπάρχει κάτι αναφορικά με το ρόλο και την διαχείρισή του από τα ΜΜΕ που τον ενοχλεί.

Η συγκινητική εξομολόγηση του Νικολαίδη για τις αποβολές της συζύγου του

Ακολουθεί απόσπασμα από τη συνέντευξη που έδωσε στο On Time:

«Δεν είμαι άνθρωπος που φοβάμαι να κλάψω. Μπορεί να κλάψω και σε μια ταινία. Δηλαδή, όσο εύκολα γελάω, τόσο εύκολα κλαίω. Μπορώ να συγκινηθώ και να βουρκώσω από μια διαφήμιση. Αλλά οι πιο δύσκολες στιγμές μου που στεναχωρήθηκα κι έκλαψα με λυγμούς ήταν όταν η γυναίκα μου, η Γιώτα μου, είχε τρεις αποβολές.

Χάσαμε δυο μωρά στον πέμπτο μήνα της κύησης. Μετά από ένα χρόνο, ακριβώς την ίδια εποχή, την ίδια εβδομάδα. Ήταν τραγικό. Ήταν κοριτσάκια και τα δύο. Είχαμε σκεφτεί και όνομα. Επειδή Μαίρη έλεγαν τη μάνα μου και Ελένη τη δική της, είχαμε σκεφτεί το Μαριαλένα. Έκανε κανονικές γέννες και ήξερε ότι τα μωρά μας ήταν νεκρά. Κι ύστερα χάσαμε άλλο ένα στον τρίτο μήνα, σε μια παλίνδρομη κύηση. Όμως είναι τόσο γερές οι βάσεις της αγάπης μας που αντέξαμε.

«Αυτές οι ψυχούλες που χάσαμε έχουν ενσωματωθεί στην ψυχούλα του γιου μου»

Στο πλατό της εκπομπής «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» είχε βρεθεί στις 16/10/21 ο Σταύρος Νικολαϊδης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στον γιο του καθώς αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν με την σύζυγο του για να έρθει στη ζωή.

«Είμαι ένας πολύ ενεργός πατέρας. Ήμουν πολύ συνειδητοποιημένος, ήθελα πολύ να έχω παιδί και για αυτό θέλω να χαρώ κάθε στιγμή των πρώτων του χρόνων οι οποίες περνούν και δεν ξαναγυρίζουν.

Δόξα τον Θεό σήμερα λέμε ότι όλες αυτές οι ψυχούλες που χάσαμε έχουν ενσωματωθεί στην ψυχούλα του Θάνου που μας τα αναπληρώνει όλα και είμαστε πάρα πολύ καλά.

Αυτές οι δυσκολίες που περάσαμε σε πεισμώνουν περισσότερο, σου δίνουν την υπομονή και την αντοχή που χρειάζεσαι τα πρώτα χρόνια. Όσο και να πονάς εσύ, κάνεις τον εαυτό σου πίσω γιατί η γυναίκα είναι αυτή που περνάει την μεγάλη δυσκολία γιατί η αλλαγή είναι και στο σώμα της. Δεν υπάρχει τραγικότερο πράγμα από το να κάνεις γέννα χωρίς αν έχεις παιδί».