Μένει ή φεύγει από το MEGA ο Δημήτρης Ουγγαρέζος; - «Ήδη έχουν ξεκινήσει οι...»

Τι αποκάλυψε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μένει ή φεύγει από το MEGA ο Δημήτρης Ουγγαρέζος; - «Ήδη έχουν ξεκινήσει οι...»

Στην κάμερα της εκπομπής «OPEN Weekend» παραχώρησε δηλώσεις ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής δεν δίστασε να αναφερθεί για το τηλεοπτικό του μέλλον ενώ από την άλλη αναφέρθηκε και για την Φαίη Σκορδά μετά την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου

«Θα είμαι και την επόμενη σεζόν με την Ελένη Μενεγάκη, θα είναι λίγες οι διακοπές γιατί επιστρέφουμε νωρίς. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι ζυμώσεις για τα καινούργια πράγματα που θα κάνουμε. Δεν έχω μιλήσει με τη Φαίη. Νομίζω ότι είναι μια περίοδος που κι εκείνη θέλει να βάλει τα πράγματα σε μια σειρά και να έχει το χώρο της και το χρόνο της.

Σίγουρα την έχουν πάρει τηλέφωνο άνθρωποι που ενδεχομένως να ακούει περισσότερο από μένα ή και να την χρειάζονται περισσότερο και να τους χρειάζεται. Οπότε, εγώ μένω λίγο πιο πίσω. Ξέρει ότι την νοιάζομαι, ότι την αγαπώ. Με τον Γιώργο έχουμε μιλήσει, αλλά όχι για τα επαγγελματικά».

«Για την Ελένη έφυγα από τον ΑΝΤ1...»

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (20/6) ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό του μέλλον (δείτε εδώ τι είπε) καθώς και στη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη.

Ο παρουσιαστής εξήγησε πως η Ελένη Μενεγάκη ήταν ο λόγος που τον έκανε να φύγει από τον ΑΝΤ1 και να πάει στο Mega.

«Στην Ελένη θα έμενα. Η Ελένη με αναβάθμισε. Αν δεν είμαστε η συνέπεια του λόγου μας, τότε δεν είμαστε τίποτα. Της το χρωστάω της Ελένης, γιατί είναι ένας από τους ανθρώπους που είναι τόσο γενναιόδωρη και αληθινή και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ.

Για την Ελένη έφυγα από τον ΑΝΤ1 και δεν θα την άφηνα. Ανεξάρτητα από την πρόταση που θα μου έκαναν, θα έμενα στην εκπομπή της. Είμαι σίγουρος ότι έτσι θα έκανα... Όταν έχω κάποιο πρόβλημα, ζητώ την γνώμη της και η αλήθεια είναι ότι με βοηθάει πολύ. Η Ελένη σε συμβουλεύει, μεταφέροντάς εμπειρίες από την δική της ζωή και εκεί ακριβώς είναι το μυστικό. Ότι σε βάζει στον κόσμο της», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.