Τα πάνω κάτω στον ΣΚΑΙ - Στενή συνεργάτιδα του Μουτσίνα τον αφήνει και πάει στην Σκορδά;

Τι ανέφερε η ίδια για αυτές τις φήμες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα πάνω κάτω στον ΣΚΑΙ - Στενή συνεργάτιδα του Μουτσίνα τον αφήνει και πάει στην Σκορδά;

Πολλά έχουν ακουστεί για την μεγάλη και πολυαναμενόμενη μεταγραφή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΙ, μιας και επίσημη ανακοίνωση από τον σταθμό δεν έχει βγει ακόμη, και ήδη έχουν αρχίσει και βγαίνουν προς τα έξω φήμες πως στον σταθμό επικρατεί αναβρασμός σχετικά με την ίδια και άλλους παρουσιαστές.

Μια από τις αλλαγές που γράφτηκαν πως έχει φέρει με την έλευσή τους, είχε να κάνει με την αρχισυντάκτρια του Νίκου Μουτσινά, Αγγελική Γιαννακοπούλου, η οποία γράφτηκε πως αποχωρεί από το "Καλό Μεσημεράκι” με προορισμό την εκπομπή της Σκορδά

Η Αγγελική Γιαννακοπούλου διέψευσε πως φεύγει από το Καλό Μεσημεράκι

Ωστόσο, η ίδια η διέψευσε την είδηση στον Χάρη Λεμπιδάκη, μιας και συγκεκριμένα ανέφερε πως: «Σαφώς και θα είμαι στο Καλό Μεσημεράκι παρέα με τον Νίκο. Απορώ πραγματικά πώς βγαίνουν τέτοιες ειδήσεις».

Συνεργάτιδα του Μουτσίνα τον αφήνει και πάει στην Σκορδά;

Αποκλειστικό: Ξεκίνησαν τα όργανα - Το βέτο της Σκορδά στον ΣΚΑΙ

Καλά... δεν ξέρουμε ακόμα αν θα πάει αυτό η αλήθεια είναι! Η Φαίη Σκορδά μετά από 9 χρόνια στον ΑΝΤ1 αποφάσισε για πολύ συγκεκριμένους λόγους και μετά από συζήτηση να μην συνεχίσει κι όπως γνωρίζουμε έχει ήδη υπογράψει με τον ΣΚΑΙ. Της αποχωρήσεως και της... αφίξεως θα γίνει φέτος στην ελληνική τηλεόραση αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Κι ενώ το κορίτσι αυτό χαλαρώνει σε υπερπολυτελέστατο ξενοδοχείο του Σουνίου (δείτε εδώ φωτογραφίες), έχει αφήσει πίσω της φωτιά να σιγοκαίει στο κανάλι του Φαλήρου αφού η ένταξή της στο δυναμικό του σταθμού έχει φέρει τα πάνω κάτω.

Αρχικά, το ξεμάλλιασμα με την Μαρία Μπακοδήμου το έχει στο τσεπάκι, όπως όλα δείχνουν, και κατά δεύτερον, ξεκίνησε να ασκεί βέτα...

Μαθαίνουμε πως διεκδικεί τρίωρη εκπομπούλα στην πρωινή ζώνη. Θέλει το 9-12 μόνο για την πάρτι της. Κάτι που δεν ξέρουμε κατά πόσο θα το δεχθούν οι ιθύνοντες, αφού κάπου πρέπει να χωρέσει και η ενημερωτική εκπομπή που έχουν κατά νου.

Κατά δεύτερον τώρα, χτύπησε την πόρτα υψηλού στελέχους και του είπε πως δεν... διαβάστε περισσότερα στο Tv-24.gr