Σε 5αστερο ξενοδοχείο στο Σούνιο η Φαίη Σκορδά και όχι μόνη - Φωτογραφίες από τις υπέρ λούξ διακοπές της

Χαλαρώνει μετά την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σε 5αστερο ξενοδοχείο στο Σούνιο η Φαίη Σκορδά και όχι μόνη - Φωτογραφίες από τις υπέρ λούξ διακοπές της

Μετά την αποχώρηση από τον ΑΝΤ1 κι ενώ ετοιμάζει τα νέα της επαγγελματική βήματα (δείτε εδώ τις τελευταίες πληροφορίες) η Φαίη Σκορδά αποφάσισε να αφήσει για λίγο πίσω της την καθημερινότητα και πίεση της Αθήνας και να περάσει τις διακοπές της στο Σούνιο.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορα στιγμιότυπα από την ζωή της εκεί.

Στο Grecotel Cape Sounio η Φαίη Σκορδά

Το ξενοδοχείο που επέλεξε είναι ένα από τα 5αστερα της περιοχής και οι παροχές και εγκαταστάσεις του είναι σε άλλο επίπεδο όπως θα δείτε και στα παρακάτω στιγμιότυπα..

Διακοπές Φαίη Σκορδά

Το μόνο σίγουρο είναι πως η παρουσιάστρια δεν είναι μόνη. Τα παιδιά της βρίσκονται με τον μπαμπά τους, Γιώργο Λιάγκα, στη Μύκονο (δείτε εδώ φωτογραφίες τους από το σκάφος) άρα... ή που συνοδεύεται από φίλη της ή από πολύ καλή παρέα που θέλει ακόμα να κρατήσει κρυφή αλλά... ας υπενθυμίσουμε πως τίποτα δεν μένει κρυφό σε αυτή την ζωή!

Η μεγάλη αλλαγή στο instagram της Σκορδά λίγες ώρες μετά την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1

Η Φαίη Σκορδά αφαίρεσε από τις προσωπικές πληροφορίες του προφίλ της «παρουσιάστρια του Πρωινού» και έμεινε μόνο το «παρουσιάστρια».

Πριν

Φαίη  instagram

Μετά

Φαίη  αντ1