Η μεταγραφή που δεν περίμενε κανείς - Όλοι οι δρόμοι για την Φαίη Σκορδά οδηγούν...

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η μεταγραφή που δεν περίμενε κανείς - Όλοι οι δρόμοι για την Φαίη Σκορδά οδηγούν...

Η αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από το κανάλι του ANT1 είναι γεγονός, αφού και ο ίδιος ο τηλεοπτικός σταθμός προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση. Η απόφαση αυτή συζητήθηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, το Σάββατο 9/7, και μάλιστα έγιναν και κάποιες αποκαλύψεις για το μέλλον της παρουσιάστριας.

Ο ρεπόρτερ του Καλύτερα δε γίνεται, εξήγησε αρχικά πως η ανακοίνωση του καναλιού ήταν πολύ τιμητική για την ίδια, αφού ανέφερε πως ήταν στην πρώτη γραμμή της ψυχαγωγίας για 9 ολόκληρα χρόνια. Στην πορεία τόνισε πως το επόμενο βήμα θα συμβεί σε συνεργασία με το ΣΚΑΪ, διότι είχαν γίνει συναντήσεις την περασμένη εβδομάδα, ενώ το εμπορικό τμήμα του κάνει προσλήψεις και εκείνη έχει πολλά εμπορικά που την ακολουθούν.

Όλη η αλήθεια για το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά στο ΣΚΑΪ

«Είναι θέμα χρόνου να βγει και ανακοίνωση», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος. Την ίδια στιγμή επισήμανε πως θα γίνουν αλλαγές για να προσαρμοστεί το πρόγραμμα και στα μέτρα της Φαίης, αλλά με τρόπο που θα ευνοούνται και οι υπόλοιποι συνάδελφοι.

Όσον αφορά το παρασκήνιο στον αποχαιρετισμό και στο τέλος της εκπομπής του Πρωινού, ο ίδιος ανέφερε πως η πρώην σύζυγος του Γιώργου Λιάγκα έκλαψε πάρα πολύ και αγκαλιαζόταν με τους συνεργάτες της.

Η πρώτη ανάρτηση της παρουσιάστριας μετά την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1

Την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1 ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής 8/7 η Φαίη Σκορδά στο φινάλε της εκπομπής Το Πρωινό, μετά από 9 ολόκληρα χρόνια συνεργασίας. Οι φήμες υπήρχαν εδώ και καιρό, με την παρουσιάστρια να έρχεται να τις επιβεβαιώνει, με την ίδια ωστόσο να είναι φανερά συγκινημένη (δείτε εδώ όλα όσα είπε).

Η ίδια ευχαρίστησε στο τέλος της εκπομπής τόσο το κοινό όσο και τους συνεργάτες της και λίγες ώρες μετά προχώρησε και στην πρώτη της ανάρτηση, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ και ο ίδιος ο ΑΝΤ1, όπως αναφέρθηκε, προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση για την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την παρουσιάστρια.

Η Φαίη Σκορδά συγκεκριμένα δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες από την τελευταία εκπομπή, από την πρώτη της φετινής σεζόν αλλά και μια με το καμαρίνι της στον ΑΝΤ1 και έγραψε στην λεζάντα: “Αληθινές αγκαλιές️. Αυτό κρατάω …”.

Η πρώτη ανάρτηση της Σκορδά μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1

Η ανάρτηση της Φαίης Σκορδά μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1

Η πρώτη ανάρτηση της Φαίης Σκορδά

Η πρώτη ανάρτηση της Φαίης Σκορδά μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1