''Τι στίχοι είναι αυτοί ρε παιδιά'' - O Xρήστος Μάστορας ''εκτέλεσε'' τραγούδι της Φουρέιρα στη συναυλία του στην Πάτρα

Όλα τα είχε αυτό το live...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Τι στίχοι είναι αυτοί ρε παιδιά'' - O Xρήστος Μάστορας ''εκτέλεσε'' τραγούδι της Φουρέιρα στη συναυλία του στην Πάτρα

Το X - Factor τελείωσε, ο Χρήστος Μάστορας έχει πλέον τον αέρα του νικητή και με αυτόν ξεκίνησε τις περιοδείες με την μπάντα του που μέχρι τώρα τα έχει δει όλα στο πρώτο του live. Από ρίψεις αντικειμένων μέχρι κρεμάσματα από στύλους. Ωστόσο πέρα από δικές του επιτυχίες κλήθηκε να τραγουδήσει και τη γνωστή επιτυχία της Ελένης Φουρέιρα «Αεράκι» και το αποτέλεσμα έκανε το κοινό να ξεσπάσει σε γέλια.

Υπενθυμίζεται ότι την ίδια μέρα στη σκηνή υπήρξε και ένα απρόοπτο, αφού μετά τον θεατή που πέταγε παγάκια στον Thug Slime τώρα είχαμε και τον θεατή που πέταξε κρουασάν στον Μάστορα την ώρα που τραγουδούσε. Εκείνος πάντως έδειξε καλά αντανακλαστικά, αντέδρασε και το βίντεο δεν άργησε να γίνει viral στο tik tok.

Το βίντεο με τον Χρήστο Μάστορα να ''εκτελεί'' το «Αεράκι»

Σε κάποια στιγμή, οι θεατές στο γήπεδο της Παναχαϊκής ζητούσαν από τον frontman των «Μελισσών» να πει το «Αεράκι (Το Θηλυκό)», γνωστό τραγούδι της Φουρέιρα. Μη θέλοντας να τους χαλάσει το χατίρι, ο ίδιος το τραγούδησε αλλά έσπασε λίγη πλάκα πρώτα. Προσποιήθηκε ότι δεν ήξερε τους στίχους «Πέρνα μέσα μου αεράκι» και αφού τον «ενημέρωσαν» πώς πάει το τραγούδι, σχολίασε «Τι στίχοι είναι αυτοί ρε παιδιά;».

Μετά ξεκίνησε να το τραγουδά, στην αρχή χωρίς μουσική και το... ιδιαίτερο χορευτικό του έφερε πολλά γέλια στο κοινό. Στη συνέχεια είπε ακόμη μία φορά το ρεφρέν με τη συνοδεία της μπάντας.

Tραγουδούσε μέχρι και σε στύλο φωτισμού στη συναυλία του

Στην πρώτη live εμφάνιση του καλοκαιριού στην όμορφη Πάτρα, το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ξεσηκωτικό, καθώς όπως φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media, o Χρήστος Μάστορας ενώ ερμήνευε τα τραγούδια του επί σκηνής, ξαφνικά άρχισε να σκαρφαλώνει σε στύλο φωτισμού, χαρίζοντας μία μοναδική ερμηνεία στο κοινό που τον αποθέωσε.