"Άναψε" φωτιές η Κατερίνα Καινούργιου με το καλλίγραμμο σώμα της - Έχει αναλογίες μοντέλου

Σούσουρο με την ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Η Κατερίνα Καινούργιου μετά από την αυλαία που έριξε για την φετινή τηλεοπτική σεζόν η εκπομπή της «Super Κατερίνα», απολαμβάνει πλέον στιγμές χαλάρωσης καθώς θέλει να φορτώσει τις μπαταρίες για τη ερχόμενη σεζόν μιας και αναμένεται να έρθουν τα πάνω κάτω.

Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Έτσι, αυτή τη φορά κατάφερε να προκαλέσει πανικό με την ανάρτησή της στο instagram. Βέβαια, η Κατερίνα Καινούργιου φαίνεται πως είναι επίσης καλά και στα προσωπικά της καθώς η επανασύνδεση έχει γίνει με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου

Κέρδισε την πρωτιά στις καρδιές του κόσμου και όχι άδικα - Στιγμές ευτυχίας για την Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου, είναι γνωστό πλέον πως είναι μία από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, από τους πιο αληθινούς χαρακτήρες που μιλούν πάντα με ειλικρίνεια και χωρίς περιστροφές. Μετά το τέλος της εκπομπής της για αυτή τη σεζόν, περνά χρόνο για την εαυτό της (δείτε την απίστευτη αλλαγή στα μαλλιά της), και γεμίζει μπαταρίες για τη νέα σεζόν.

Μετά ωστόσο από το μεγάλο φινάλε, έγιναν γνωστά τα ευχάριστα για την εκπομπή της, σε ότι αφορά τα νούμερα τηλεθέασης.

Η ίδια και η ομάδα της κράτησαν συντροφιά κάθε πρωί στους τηλεθεατές, με χαρές γέλια και συγκινήσεις αλλά και εντάσεις, μιας και οι αληθινές σχέσεις των ανθρώπων δεν είναι πάντα βελούδινες, αλλά έχουν τα πάνω και τα κάτω τους.

«Η Κατερίνα χαμογέλασε πλατιά στους τηλεθεατές κι εκείνοι της χάρισαν την πρωτιά! Οι γυναίκες αγάπησαν, εμπιστεύτηκαν και «ψήφισαν» Κατερίνα Καινούργιου! Συγκεκριμένα το κοινό ηλικίας 18-54 έδωσε στην εκπομπή ποσοστό 16,5% και οι γυναίκες ηλικίας 25-44 χάρισαν απλόχερα την πρωτιά στην εκπομπή με ποσοστό 19,9%.»

 Στιγμές ευτυχίας για την Κατερίνα Καινούργιου