«Δεν ήθελα τις 100.000 ευρώ, εγώ κατά λάθος...» - Η απίστευτη δήλωση του Γιώργου Κατσαούνη για το Survivor

Όσα είπε στις κάμερες για την εμπειρία του

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Δεν ήθελα τις 100.000 ευρώ, εγώ κατά λάθος...» - Η απίστευτη δήλωση του Γιώργου Κατσαούνη για το Survivor

Ο Γιώργος Κατσαούνης αποτέλεσε μία αγαπητή φιγούρα στον κόσμο, μέσα από τη συμμετοχή του στο φετινό Survivor, ωστόσο τους τα χάλασε στο τέλος με το περιστατικό που του κόστισε την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο.

Σε έξοδό του, τον συνάντησαν οι κάμερες της εκπομπής «Open Weekend» και ο πρώην παίκτης απάντησε για το ριάλιτι επιβίωσης, για τον νικητή Στάθη Σχίζα, ενώ μίλησε εκτενώς για το κομμάτι της φιλίας εκτός παιχνιδιού, κάνοντας παράλληλα και μία απίστευτη δήλωση.

Η δήλωση του Κατσαούνη για την συμμετοχή του στο Survivor

«Εγώ έκανα μεγάλο αγώνα για τον Στάθη και νομίζω ότι φάνηκε. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που κέρδισε ο φίλος μου ο Στάθης διότι είναι σαν να το κέρδισα εγώ το έπαθλο. Από το Survivor εγώ δεν ήθελα τις 100.000 ευρώ. Εγώ μπήκα κατά λάθος μέσα στο παιχνίδι. Το Survivor τελειώνει, αλλά οι φιλίες δεν τελειώνουν ποτέ».

«Άμα τον έδερνα θα το καταλαβαίνατε!»

Πολλά ήταν τα "παρατράγουδα" στον ημιτελικό του Survivor 5, όπως η γαμήλια τούρτα Βρισηίδας και Μαρτίκα, και πολλές οι αλλαγές, όμως ίδια και απαράλλαχτη παραμένει η κόντρα Καραγκούνια και Κατσαούνη, οι οποίοι συμπεριφέρονταν σαν ξένοι στην χθεσινή βραδιά! Σε δηλώσεις τους μάλιστα στην κάμερα του Happy Day ξεκαθάρισαν πως όχι μόνο δεν θα τα βρουν, αλλά δεν πρόκειται να ξαναμιλήσουν ποτέ των ποτών!

«Δεν πιστεύω ότι έπρεπε να φύγω αλλά αφού ήταν απόφαση της παραγωγής, δεν μπορώ να κάνω κι αλλιώς. Δεν τον έδειρα. Άμα τον έδερνα θα το καταλαβαίνατε και θα είχε σίγουρα σημάδια. Ο κόσμος δεν νομίζω ότι ήθελε την αποχώρησή μου. Φυσικά και δεν μιλήσαμε. Σε αυτή τη ζωή δεν έχουμε να πούμε τίποτα με τον Τάκη από την στιγμή που με πρόσβαλε», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κατσαούνης.

Από την πλευρά του, ο Τάκης Καραγκούνιας δήλωσε: «Δεν πρόκειται να μιλήσω με τον Γιώργο Κατσαούνη. Ο Γιώργος Κατσαούνης έκανε μια παραβατική συμπεριφορά, έχει τιμωρηθεί από την παραγωγή, βγαίνει σε όλα τα κανάλια και λέει ότι δεν έχει γίνει κάτι. Αν δεν είχε γίνει κάτι θα ήταν μέσα στο παιχνίδι. Τώρα, να πουλάμε μαγκιές και να λέει ο καθένας ό,τι θέλει».