Survivor 5: «Ο Τάκης νευρίασε και είπε...» - Όλο το παρασκήνιο του καυγά μεταξύ Κατσαούνη και Καραγκούνια

«Είναι κάποιες κουβέντες που δεν λέγονται»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: «Ο Τάκης νευρίασε και είπε...» - Όλο το παρασκήνιο του καυγά μεταξύ Κατσαούνη και Καραγκούνια

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά μετά την αποχώρησή του από το Survivor 5 προχώρησε το πρωί της Παρασκευής 13/5 ο Γιώργος Κατσαούνης στην εκπομπή «Love it» και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα (δείτε εδώ το βίντεο κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα).

Ο πρώην παίκτης του Survivor που αποβλήθηκε από την παραγωγή, αναφέρθηκε τόσο στην Μυριέλλα όσο όμως και τον Τάκη, με αφορμή τον τσακωμό τους που του στοίχησε την παραμονή του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Για τον Τάκη και την συγγνώμη του μίλησε ο Γιώργος Κατσαούνης

«Η σχέση μου με τον Τάκη ξεκίνησε όμορφα, αλλά στη συνέχεια προέκυψε ανταγωνισμός στους στίβους μάχης. Η Ναυσικά άφησε τα παπούτσια της στην παραλία, πήγα να τα πάρω, μπερδεύτηκα και πήρα του Τάκη. Έτσι ξεκίνησαν όλα. Ο Τάκης νευρίασε και είπε μια κουβέντα “όποιος πήρε τα παπούτσια του γα… το σπίτι”. Είναι κάποιες κουβέντες που δεν λέγονται.

Μου ζήτησε συγγνώμη, αλλά η κουβέντα ήταν βαριά. Δεν θα πείραζα ποτέ τον Τάκη στην έξω ζωή, αλλά δεν θα ήθελα κιόλας να έχω σχέση με ένα άτομο που μου πρόσβαλε το σπίτι, την τιμή και την οικογένεια», είπε ο Γιώργος για τον Τάκη .

Για ποτό μετά την αποβολή του από το Survivor 5 - Με ποιους πρώην παίκτες έκανε reunion o Κατσαούνης

Στο επεισόδιο της Κυριακής 8/5 του Survivor 5 ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την απομάκρυνση του Γιώργου Κατσαούνη. Έτσι, ο συγκεκριμένος παίκτης αποβλήθηκε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Αφορμή αποτέλεσε η επίθεση του Γιώργου Κατσαούνη κατά του Τάκη Καραγκούνια. Ο ίδιος επέστρεψε το πρωί της Τρίτης 10/5 στην Ελλάδα (προκαλώντας κοσμοσυρροή), αλλά δε θέλησε να προχωρήσει σε κάποια δήλωση.

Το μόνο που είχε πει στους δημοσιογράφους στο αεροδρόμιο ήταν «Χαιρετίσματα στη Θεσσαλία και ευχαριστώ πολύ τον κόσμο! Σας αγαπάω και σας λατρεύω».

Απ' ότι φαίνεται δεν τον ενόχλησε καθόλου η αποβολή του.

Η απόφαση της παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης για την αποβολή του από το παιχνίδι, όμως, σχολιάστηκε έντονα, στα social media, αλλά και από τις εκπομπές.

Το βράδυ της Τρίτης 10/5, ο Γιώργος Κατσαούνης συναντήθηκε με δύο πρώην συμπαίκτες του. Ο ένας ήταν από τη μπλε ενώ ο άλλος από την κόκκινη ομάδα. Συγκεκριμένα, πρόκειται για το Λάμπρο Κωνσταντάρα και τη Σοφιάννα Αβραμάκη. Ο πρώτος ανάρτησε stories στον προσωπικό του λογαριασμού στο Instagram από το βράδυ της συνάντησης.