Μετά τον γάμο στην Πάρο σε beach bar της Βούλας - Εκεί πέτυχε ο φωτογραφικός φακός Καινούργιου και Τσαγκρίδη

Εμφανίστηκαν στο γνωστό μαγαζί ωστόσο έκατσαν χωριστά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μετά τον γάμο στην Πάρο σε beach bar της Βούλας - Εκεί πέτυχε ο φωτογραφικός φακός Καινούργιου και Τσαγκρίδη

Από τους "φωτογράφους" και τους ρεπόρτερ της Σούλας Γκλάμορους, δύσκολα ξεφεύγει κανείς (δείτε εδώ που είχαν πετύχει Τούνη και Αλεξάνδρου πρόσφατα), και αυτό αποδείχτηκε για ακόμη μία φορά το απόγευμα της Κυριακής 17/7, όταν της έστειλαν στιγμιότυπα της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία βρισκόταν στο ίδιο μαγαζί στην Βούλα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, με τον οποίο όπως δείχνουν όλα τα έχει ξαναβρεί.

Σε γνωστό beach bar η Καινούργιου με τον Τσαγκρίδη

Η διάσημη παρουσιάστρια, περνά στιγμές χαλάρωσης μετά το φινάλε της εκπομπής της και γεμίζει μπαταρίες για την επόμενη σεζόν, την στιγμή που η προσωπική της ζωή φαίνεται να είναι στα καλύτερά της μιας και όλοι αναφέρουν, όπως σχεδόν και η ίδια μέσα από μία σπόντα της, πως είναι και πάλι μαζί.

Ωστόσο στα στιγμιότυπα που έστειλαν στην Σούλα, φαίνεται πως κάθονται χωριστά, γιατί ίσως δεν θέλουν να τραβήξουν πάνω τους την προσοχή.

Εκεί πέτυχε ο φωτογραφικός φακός Καινούργιου και Τσαγκρίδη

Η Καινούργιου στο γάμο που ήταν κουμπάρος ο Τσαγκρίδης

Η Κατερίνα Καινούργιου μετά από μια έντονη και δύσκολη σεζόν αποχαιρέτησε την Παρασκευή 8/7 το τηλεοπτικό της κοινό και πλέον θα είναι στην ευχάριστη θέση να απολαύσει μέχρι το Σεπτέμβρη ξέγνοιαστη τις διακοπές της, μέχρι να ξεκινήσουν και πάλι οι εκπομπές.

Το Σάββατο 9/7 μάλιστα περευρέθηκε σε γάμο μαζί με τον αδερφό της ενός φιλικού της ζευγαριού αλλά απ' ότι φάνηκε, ήταν και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης εκεί. Μπορεί οι ίδιοι να μην είπαν κάτι ή να έκαναν κάποια κοινή δημοσίευση αλλά τα stories στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram τους πρόδωσαν.

Μάλιστα, ο Φίλιππος Τσαγκρίδης ήταν και ο κουμπάρος σε αυτό το γάμο, κάτι που αποκάλυψε ο ίδιος στο instagram του, και τότε ήταν που οι φήμες φούντωσαν για τα καλά και πήραν φωτιά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Τσαγκριδης κουμπάρος ανάρτηση