«Πώς σου φαίνεται αυτό; Λογικό;» - Ο λόγος για τον οποίο ψυχράνθηκαν οι σχέσεις της Ρούλας Κορομηλά με τον Μπίγαλη

Το αποκάλυψε ο ίδιος

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Πώς σου φαίνεται αυτό; Λογικό;» - Ο λόγος για τον οποίο ψυχράνθηκαν οι σχέσεις της Ρούλας Κορομηλά με τον Μπίγαλη

Μετά την είδηση πως η Ρούλα Κορομηλά επιστρέφει δυναμικά στην τηλεόραση, ο διάσημος τραγουδιστής που έκανε τεράστια καριέρα με τα τραγούδια του, Κώστας Μπίγαλης, μίλησε την Κυριακή 17/7 στο Όλα Γκουντ, και μίλησε μεταξύ άλλων για την γνωστή παρουσιάστρια, αποκαλύπτοντας μάλιστα και τον λόγο που οι σχέσεις τους χάλασαν.

το περιστατικό που χάλασε τις σχέσεις του με τη Ρούλα Κορομηλά

«Τη δεκαετία του 90 βοηθούσα τις εκπομπές. Με φωνάζανε για να κάνω θεαματικότητα και για να αντιπαρατεθούν με την αντίπαλη εκπομπή. Κάποια στιγμή ζήτησα να βάλω δύο τραγούδια αντί για ένα. Μου είπαν ένα. Με τη σύμφωνη γνώμη της δισκογραφικής αρνήθηκα να πάω γιατί μου είπαν ότι τρελό αυτό που σου κάνει, έτσι έκρινε η κοπέλα.

Όταν βγήκε η εκπομπή η πανηγυρική τραγούδησε 20 λεπτά αυτή. Πώς σου φαίνεται αυτό; Λογικό; Το κατάλαβε μετά. Μετά μιλήσαμε» είπε για τον καυγά με την παρουσιάστρια.

Πολύ γνωστός στην Ελλάδα και όχι μόνο - Ο σύντροφος της Ρούλας Κορομηλά που λίγοι θυμούνται

Ήταν το μακρινό 1998 όταν η Ρούλα Κορομηλά και o πρώην σύντροφός της ταξίδεψαν μαζί στη Νέα Υόρκη, γεγονός που πυροδότησε φήμες περί επανασύνδεσής τους.

Η παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά και ο αγαπημένος της αποτέλεσαν...διαβάστε τη συνέχεια και δείτε φωτογραφία τους στο Athensmagazine.gr